Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Monitor reinigers

Monitor reinigers

Andere benamingen: Beeldschermdoekjes, Beeldschermreiniger, Beeldscherm schoonmaakdoekjes

Monitor reinigers

Beeldscherm schoonmaakdoekjes zijn noodzakelijk in elke omgeving. U houdt uw beeldscherm netjes en schoon en voorkomt strepen en vlekken. DiscountOffice.nl heeft een uitgebreide collectie beeldschermreinigers zoals, kant-en-klare doekjes, sprays en microvezeldoekjes. De beeldschermdoekjes zijn eenvoudig en voordelig te bestellen.

Hoe een beeldscherm reinigen?

Bij het reinigen van een monitor is het belangrijk dat deze ten eerste uit staat en geen vocht bij de randen van het scherm naar binnen kan lopen. Het is daarom verstandig om het gebruiken van een spray eerst de microvezel doek in te sprayen in plaats van de monitor. Daarnaast kunt u beter te zacht over het oppervlak heen gaan dan één keer te hard. Lees voor gebruik altijd de handleiding van het product, hierin staat exact hoe u de reinigingsdoekjes en sprays dient te gebruiken.

Uitgebreid assortiment beeldschermreinigers

Het uitgebreide assortiment monitor reinigers bevat dispensers met beeldschermdoekjes, sprays en sprays met microvezeldoekje. De beeldschermreinigers zijn van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Het beeldschermreinigingsmiddel droogt snel op waardoor u kunt genieten van een streepvrij resultaat. De beeldschermreinigers zijn ideaal voor op kantoor of thuiswerkplek.

Beeldschermdoekjes

De beeldschermdoekjes zitten meestal in een dispenser of zijn per stuk verpakt. De doekjes zijn kant-en-klaar voor gebruik, daardoor zijn de dispensers ideaal voor op kantoor. Daarnaast kunt u ze ook eenvoudig onderweg meenemen. Wanneer u een vlek op uw smartphone, tablet of laptop heeft kunt u deze ook eenvoudig onderweg schoonmaken.

Beeldschermspray met microvezeldoek

Wanneer u op zoek bent naar een beeldschermspray, dan bent u bij ons aan het juiste adres. DiscountOffice.nl heeft beeldschermsprays met of zonder microvezeldoek. Daarnaast kunt u de microvezeldoeken van hoge kwaliteit ook voordelig mee bestellen. U kunt deze vinden op de productpagina bij meebestellers.

Monitor reiniger HG

Monitorreinigers van HG zijn van hoge kwaliteit, naast dat deze de monitor reinigt laat deze ook een flinterdunne, onzichtbare beschermlaag achter. Daardoor trekt het beeldscherm minder snel stof aan. De speciale reinigingsvloeistof tast beeldschermen, coatings en elektronica niet aan.

Monitor reiniger aanbiedingen

Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelig beeldschermreinigers bestellen. Het uitgebreide aanbod beeldschermdoekjes is scherp geprijsd en wordt snel geleverd. Daarnaast kunt nog meer voordeel ontvangen dankzij de staffelprijzen. Wanneer u meerdere stuks bestelt, ontvangt u steeds meer korting.