Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Rolcontainers

Rolcontainers

Andere benamingen: Stapelrolcontainers, Veiligheidsrolcontainers, Mini-kluis rolcontainers

Een rolcontainer is zeer geschikt voor het vervoeren van diverse goederen binnen het magazijn, werkplaats of voor transport met een vrachtauto. U kunt kiezen uit een rolcontainer met een kunststof, houten bodemplaat of stalen buizen. Daarnaast heeft DiscountOffice.nl een open, mini-kluis of veiligheidsrolcontainer.

Rolcontainer kopen

Wilt u een rolcontainer online bestellen? DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment en is altijd voordelig geprijsd. Daarnaast wordt uw bestelling meestal de volgende dag afgeleverd. U heeft keuze uit de rolcontainers met een kunststof, houten plateau of stalen buizen. Daarnaast heeft DiscountOffice.nl ook stapelrolcontainers, hierbij heeft u een extra optie voor een stapelrolcontainer met deur of een rolcontainer met sloten. Deze kunt u indien gewenst op slot kunt doen om verlies van goederen te voorkomen. Andere benamingen zijn ook wel veiligheidsrolcontainers of mini-kluis rolcontainers. Tot slot heeft u in het brede aanbod ook keuze tussen grote of kleine rolcontainers, bijvoorbeeld met de afmeting 720x810 mm. De rolcontainers zijn afgestemd op het draagvlak van vrachtwagens of container opslag.

Stapelrolcontainer

Deze universele transportkisten van hoge kwaliteit hebben een basisframe van stabiele U- profielen met een robuuste buisstalen constructie. En aan 3 zijden spatstalen pijlen met een maaswijdte 500 x 260 mm en diagonaal kruis ter versteviging van de achterwand. Daarnaast heeft het staal een hoogwaardige kunstharslak. De stapelrolcontainers hebben 4 zwenkwielen, zodat het transporteren gemakkelijk verloopt. Met laatvlak van een geniete spaanplaat zijn deze rolcontainers ideaal om uw goederen op te vervoeren.
De stapelrolcontainers zijn voordelig en gemakkelijk te bestellen op DiscountOffice.nl. En hebben een korte levertijd.

Veiligheidsrolcontainer of mini-kluis rolcontainers

De veiligheids-rolcontainers of mini-kluis rolcontainers bevatten deuren met deursluiting. Hierdoor kunnen uw artikelen veilig worden getransporteerd. Hierin zijn verschillende formaten en modellen. De rolcontainer kan worden gebruikt om levensmiddelen in te vervoeren.

Rolcontainer accessoires

Bij DiscountOffice.nl is er keus om extra opties voor bij uw rolcontainer te bestellen. Bijvoorbeeld een sjorband, tussenlaadvlak, containerdeur of extra beveiligingsbuis.

Vind een rolcontainer die bij u past op DiscountOffice.nl. Het gehele brede assortiment is voordelig geprijsd en is snel geleverd. Daarnaast staat er een deskundig team voor u klaar van klantenservice medewerkers om al uw vragen te beantwoorden.