Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Rolsnijmachines

Rolsnijmachines

Andere benamingen: Fotosnijder, Papiersnijders, Professionele Rolsnijder

Rolsnijmachines bestellen

Op zoek naar een professionele rolsnijder voor het snijden van papier? Of toch een model voor hobby doeleinden? In dit ruime assortiment van DiscountOffice.nl vindt u diverse mogelijkheden. Van een rolsnijder op A5 formaat tot aan de grote A0 rolsnijder op een onderstel!
Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor veilige en gebruiksvriendelijke rolsnijmachines voor elk gebruik. Voor op kantoor of in de werkplaats, voor professioneel gebruik of voor thuisgebruik en voor gebruik op scholen en kinderdagverblijven. Een rolsnijmachine is ideaal om eenvoudig één of meerdere vellen papier op maat te snijden.
Op de website navigeert u snel naar de juiste rolsnijmachine die voldoet aan uw wensen. Vervolgens is uw bestelling eenvoudig af te ronden. U betaalt tot slot veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Als u bestelt namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u op rekening kopen. Dit kunt u aanvragen tijdens de bestelprocedure.
De rolsnijmachines zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw pakketje vaak de volgende werkdag al.

Rolsnijmachine voor papier

Rolsnijmachines zijn in principe geschikt voor gebruikers die af en toe enkele velletjes papier willen snijden. Een rolsnijmachine werkt simpel: til het mes op van de rolsnijmachine, gebruik de snijlijnen om het formaat te bepalen en plaats het papier onder het mes, schuif tot slot het rolmes met lichte druk heen en weer.
Wilt u een rolsnijmachine A4 kopen? De meeste rolsnijders zijn geschikt voor A4 formaat maar bij DiscountOffice.nl vindt u ook rolsnijmachines bestellen die geschikt zijn voor grotere papierformaten te snijden, zoals A3, A2 en zelfs A0.
De meest bekende en meest verkochte rolsnijmachine is de Dahle 507, deze handige compacte rolsnijmachine wordt veel gebruikt voor hobby doeleinden, zoals voor het snijden van kaarten, foto’s en folies. De handige formaatlijnen op de tafel vereenvoudigen het snijden. Het zelf slijpende stalen cirkelmes zit in een gesloten beveiligingskop. De rolsnijkop is eenvoudig te vervangen.

Topmerken rolsnijmachines met korting kopen

Bij DiscountOffice.nl koopt u alle kwaliteitsmerken rolsnijmachines in de aanbieding. Topmerken zoals Dahle, Rexel, Fellowes en Ideal die u met hoge kortingen via DiscountOffice.nl kunt aanschaffen.
Daarnaast hanteren wij staffelprijzen waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw inkoop. Heeft u meerdere rolsnijmachines nodig voor uw bedrijf, school of instelling dan bent u bij DiscountOffice.nl nog voordeliger uit.