Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Rugsteunen

Rugsteunen

Andere benamingen: Back support

Rugsteun bestellen

Zit u vaak langdurig achter uw werkplek en heeft u last van uw rug? Een rugsteun is een handige en efficiënte oplossing om van elke stoel het comfort te verhogen en te zorgen voor een goede ergonomische zithouding. Een rugsteun kan veel ongemakken in de rug en onderrug voorkomen. Of u nu op zoek bent naar een ergonomische rugsteun voor op kantoor of voor de thuiswerkplek. U vindt de juiste rugsteun gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. De meeste rugsteunen zijn uit voorraad leverbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw bestelling vaak de volgende werkdag al.

Rugsteunen voor een goede zithouding

Een comfortabele en goede ergonomische werkplek werkt prettiger en kan veel gezondheidsklachten voorkomen en verminderen. Een goede ergonomische bureaustoel biedt vaak een goede ondersteuning in de rug.
Wilt u van een normale stoel een ergonomische stoel maken of heeft u extra steun nodig in uw bureaustoel dan is een losse rugsteun of lendekussen een betaalbare en handige oplossing voor maximaal comfort en optimale ondersteuning.
Een rugsteun of kussen is een extra steun voor in de (bureau)stoel. Een rugsteun zorgt voor de juiste ondersteuning in de rug en onderrug. De rugsteun voorkomt het kantelen van het bekken. De wervelkolom en uw spieren blijven in een ontspannen en natuurlijke holle houding, waardoor u onnodige statische spanning voorkomt en de juiste zithouding aanneemt.
DiscountOffice.nl biedt een gevarieerd aanbod rugsteunen tegen scherpe prijzen die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen. DiscountOffice.nl levert hoogwaardige rugsteunen van de gerenommeerde merken Fellowes, Kensington en Desq. Merken die bekend staan om hun goede ergonomische producten. U bestelt deze rugsteunen van topkwaliteit via DiscountOffice.nl met korting.

Verschillende uitvoeringen ergonomische rugkussens

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze betaalbare ergonomische rugsteunen voor bureaustoelen. Naast rugkussens voor de juiste ondersteuning van de rug vindt u bij DiscountOffice.nl ook zogenaamde lendesteun kussen die speciaal ontworpen zijn voor ondersteuning van de lage rug en lende. HeT lendekussen zorgt ervoor dat de tussenwervelschijven en tussenwervelgewrichten minder worden belast en dat de wervelkolom in een natuurlijke positie wordt gehouden.
Met een rugsteun in uw bureaustoel creëert u eenvoudig en voordelig uw ideale ergonomische werkplek. Bestel vandaag nog een ergonomische rugkussen of lendesteun bij DiscountOffice.nl en ervaar de voordelen van een goede zithouding: verminderde spierspanning, vermoeidheid en pijn in uw rug.