Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Scharen

Scharen

Andere benamingen: Kinderschaar, Papierschaar, Schoolschaar

Scharen bestellen

Een schaar nodig voor op school of op kantoor? Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment scharen in veel verschillende uitvoeringen en geschikt voor diverse toepassingen. Scharen voor linkshandigen, rechtshandigen, kinderen of een schaar in de microban uitvoering die de groei van schadelijke bacteriën remt.
Met behulp van de selectiemogelijkheden kiest u snel de beste schaar die u zoekt. U bestelt gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.
De meeste scharen zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Hierdoor worden onze scharen snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw pakketje meestal de volgende werkdag al bezorgd.

Een schaar op elke werkplek

Een schaar is onmisbaar op elke werkplek, in de werkplaats, in het magazijn, op school, op kantoor en thuis. Een schaar is altijd handig om bij de hand te hebben. Voor het knippen van papier, plastic, karton of andere materialen. Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke toepassing de beste schaar.
U kunt kiezen uit een kantoorschaar, papierschaar, hobbyschaar, kinderschaar, silhouetschaar, figuurschaar, kartelschaar en meer. Op veel kantoren is een schaar één van de belangrijkste bureau-accessoires.
Bij intensief gebruik van de schaar is het belangrijk dat de schaar optimaal in de hand ligt. De meeste modellen die u bestelt via DiscountOffice.nl hebben een ergonomisch handvat of zijn voorzien van een softgrip handgreep waardoor optimaal gebruikscomfort gegarandeerd is.

Schaar linkshandig of rechtshandige schaar

Wat is het verschil tussen een schaar voor linkshandigen en rechtshandigen? Bent u linkshandig dan past een schaar voor linkshandigen beter in uw hand. De bladen zijn anders geplaatst, zodat u de bladen niet uit elkaar drukt met het kracht zetten. Ook heeft u beter zicht op het werk. Knipt u als linkshandige met een rechtshandige schaar dan geeft dit vaak problemen, het papier klapt dubbel of vouwt om.

Ruim assortiment scharen

DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment scharen, in verschillende afmetingen en gemaakt van diverse robuuste materialen.
De meeste kantoorscharen zijn gemaakt van RVS, maar u kunt ook een titanium schaar bij DiscountOffice.nl online bestellen. Het voordeel van een titanium schaar is dat de bladen met een titanium coating langer scherp blijven.
U kunt scharen in verschillende formaten bestellen, het standaardformaat is een schaar van 210mm, maar DiscountOffice.nl levert ook scharen van 130mm of 180mm.

Hoogwaardige scharen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd topkwaliteit scharen van onder meer de bekende merken Westcott, Leitz, Maped en Reuser met hoge kortingen.
Heeft u meerdere exemplaren nodig voor uw bedrijf of school? Dankzij de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.