Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Schetsblokken

Schetsblokken

Andere benamingen: Aquarelblok, Tekenblok, Ontwerpblok

Schetsblokken bestellen

Een schetsblok is een boek dat bestaat uit vellen papier. Het wordt ook wel een tekenblok of ontwerpblok genoemd. Meestal zijn de vellen gelijmd, maar er zijn ook schetsboeken met een spiraalbinding. Naast schetsblokken vindt u in dit assortiment ook schetsboeken, plakboeken, fotoboeken en schetspapier op rol.
Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor goede kwaliteit schetsblokken die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U kunt kiezen uit verschillende soorten papier en formaten.
Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u snel de juiste schetsblokken, u kunt onder meer filteren op merk, afmeting en dikte van het papier.
Heeft u uw keuze gemaakt dan betaalt u vervolgens veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening kopen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste schetsblokken zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog uw schetsblok via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al geleverd.

Hoe kiest u het beste schetsboek

Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke toepassing het beste schetsboek. Professionele schetsboeken, schetsblokken voor uw hobby, schetspapier en millimeterblokken voor technische toepassingen en meer.
Maar hoe bestelt u het juiste schetsblok dat u nodig heeft? Allereerst kunt u kiezen uit verschillende formaten, naast populaire schetsboeken in A4 of A5 formaat biedt DiscountOffice.nl ook schetsboeken in A2, A3 en andere afmetingen. Een groot schetsboek geeft meer mogelijkheden om gedetailleerd te werken, terwijl een klein schetsboek heel handig is om mee te nemen en op locatie te tekenen.
Daarnaast is het belangrijk om papier te kiezen die geschikt is voor de gebruikte technieken en materialen. Gebruikt u potlood, markers of inkt? U kunt kiezen uit schetsblokken met verschillende papiersoorten, glad of met structuur, fijn of grof, dik papier of dun papier.
Dan heeft u nog de keuze in diverse bindingen, de schetsblokken en schetsboeken zijn meestal gelijmd, maar DiscountOffice.nl biedt ook schetsblokken met spiraal aan de korte of lange zijde. Het voordeel van een spiraalbinding is dat de pagina’s perfect open vallen.

Ruim assortiment schetsboeken

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit schetsblokken van de bekende merken Canson, Kangaro, Schoellershammer, Talens en Papyrus met hoge kortingen. Heeft u meerdere schetsboeken nodig dan profiteert u nog eens van extra korting door onze staffelprijzen.