Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Schijnwerpers

Schijnwerpers

Schijnwerpers bestellen

Bent u op zoek naar een schijnwerper voor uw kantoor, bedrijf, winkel of voor uw woning? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig verschillende led-schijnwerpers tegen een scherpe prijs.
Een schijnwerper is een effectieve en betaalbare oplossing voor een preventieve bescherming van uw bezittingen. Door in het donker licht te laten schijnen bij de entree zullen ongewenste gasten snel afgeschrikt worden. Maar schijnwerpers kunnen ook ingezet worden om meer sfeer te creëren in de tuin of om een pand mooi uit te lichten.
Bij DiscountOffice.nl vindt u led-schijnwerpers die geschikt zijn voor allerlei toepassingen. U maakt met behulp van de handige filterwoorden eenvoudig en snel de juiste keuze. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan is het ook mogelijk om achteraf te betalen. Tijdens het bestelproces kunt u de mogelijkheid om op rekening te bestellen direct aanvragen.
De meeste schijnwerpers worden snel geleverd en zijn uit voorraad leverbaar tegen een scherpe prijs. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelkortingen, heeft u meerdere schijnwerpers nodig voor uw bedrijf dan ontvangt u vaak extra korting.

Schijnwerpers voor buiten

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze led-schijnwerpers die geschikt zijn om buitenshuis te gebruiken. De schijnwerpers zijn voorzien van een sterke lichtbundel om voorwerpen op afstand te verlichten.
Led-schijnwerpers komt u tegen in uiteenlopende situaties. Vaak als bouwlamp en verder veel als sfeerverlichting van grote gebouwen en feest- en sportterreinen. Ook zijn led-schijnwerpers zeer geschikt om als tuinverlichting en buitenlamp toe te passen.
Door het gebruik van hoogwaardige en robuuste materialen gaan de led-schijnwerpers lang mee. Hoe de schijnwerpers bestand zijn tegen weersinvloeden wordt weergegeven in de zogenoemde IP-waarde, hoe hoger deze waarde hoe langer de lamp bestand is.
De schijnwerpers kunnen eenvoudig worden bevestigd aan de wand. Een andere mogelijkheid is om de schijnwerper in de grond te plaatsen met behulp van een grondpen.

Ruime keuze led-schijnwerpers

Hoe kiest u de beste schijnwerpers? Discountoffice.nl levert verschillende uitvoeringen schijnwerpers die geschikt zijn voor uiteenlopende situaties. De juiste keuze is afhankelijk van de hoeveelheid licht die u wenst, de grootte van het object en de gewenste lichtsterkte.
Bent u op zoek naar professionele led-schijnwerpers met een groot vermogen waarmee u een groot terrein kunt verlichten dan is een schijnwerper met een hoog wattage van 100 Watt een goede optie.
Daarnaast kunt u nog kiezen uit een helder witte schijnwerper voor het uitlichten van een pad, terrein of parkeerplaats of voor een warm witte schijnwerper die gebruikt wordt als sfeerverlichting.
Voor een bouwterrein is een led-schijnwerper ook een interessante optie omdat ze zuinig in energie zijn zonder dat dit ten koste gaat van de hoeveelheid licht.
Schijnwerpers met sensor zijn een ideale oplossing om te monteren aan de garage of aan het huis. De schijnwerper met een bewegingsmelder springt automatisch aan wanneer hij beweging detecteert.