Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Serveerwagens

Serveerwagens

Andere benamingen: Kantinewagens, Serveerkarren, Bedieningskarren

Serveerwagen kopen

Bent u opzoek naar een serveerwagen voor uw restaurant, café, horeca onderneming, kantine of andere organisatie? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreide collectie serveerkarren om de bestellingen van uw gasten keurig uit te serveren. De horeca trolleys zijn er in materialen zoals kunststof, aluminium en RVS serveerwagens daarnaast zijn er varianten in het goud, zwart en blauw. Het gehele bedieningswagens assortiment is voordelig en eenvoudig online te bestellen. De meeste serveerkarren zijn vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd.

Assortiment serveerkarren

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment serveerwagens voor restaurants, cafés, horeca ondernemingen, kantines en andere organisaties. Het brede aanbod bevat onder andere RVS serveerkarren, serveerwagens in het zwart of goud, horeca trolleys, etagewagens en bedieningskarren van kunststof of aluminium.

RVS serveerkarren

Een RVS serveerkar is van roestvrij staal gemaakt, daardoor zijn ze extra stevig en roestvrij. Het is mogelijk bij het uitserveren of ophalen van het tafelservies dat er water op het RVS karretje terecht komt en u wilt dan natuurlijk niet dat uw serveerwagen gaat roesten.

Serveerwagen zwart, goud

Serveerwagens zijn bij DiscountOffice.nl in verschillende kleuren te bestellen. Past een zwart of gouden bedieningskar beter bij de uitstraling van uw onderneming, dan bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Naast deze kleuren kunt u ook kiezen uit blauw of RVS.

Horeca trolley etages en draagvermogen

DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment horeca trollies. U kunt kiezen uit zowel materiaal, kleur als draagvermogen en aantal etages. Het totale draagvermogen wordt bepaald door alle draagvermogens per plank bij elkaar op te tellen. Dit betekent dat wanneer de serveerwagen 3 plateaus heeft met een draagvermogen van 50kg, in de titeltekst een draagvermogen van 150kg staat. U kunt kiezen uit bedieningskarren met 2, 3, 4 of 5 etages en met een totaal draagvermogen van 80kg, 100kg, 120kg, 135kg, 150kg, 160kg, 180kg en 250kg. Dankzij dit brede aanbod vindt u altijd een geschikte serveerkar voor uw bedrijfskantine of horeca onderneming.

Topmerk kantinewagens

Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelig de A-merk kantinewagen bestellen zoals Fetra, Rubbermaid en Safetool. Deze merken bieden de hoogste kwaliteit en worden door veel ondernemingen gebruikt.

Serveerwagen met korting

Bij DiscountOffice.nl zijn alle serveerwagens voordelig te bestellen. Er is een uitgebreid aanbod serveerkarren zoals serveerwagens van RVS, kunststof of aluminium, in de kleuren zwart goud of zilver en met 2, 3, 4, of 5 etages. Daarnaast kunt u kiezen uit de toonaangevende topmerken zoals Fetra, Rubbermaid en Safetool.

Het gehele assortiment van serveerwagens DiscountOffice.nl is scherp geprijsd, maar u kunt nog meer korting krijgen wanneer u meerdere stuks inkoopt. Door de staffelprijzen of een prijsopgave op te vragen bent u bij een bestelling van meerdere stuks meestal nog voordeliger uit.