Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Servetten dispensers

Servetten dispensers

Verwante categorie: Servetten

Andere benamingen: servetten dispenser horeca

Servetten dispensers bestellen

Een servetten dispenser voor de horeca kopen? In dit ruime assortiment van DiscountOffice.nl vindt u diverse dispensers die uitermate geschikt zijn voor horeca gebruik. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de juiste dispensers voor servetten.
Servetten dispensers zijn eenvoudig te gebruiken en helpen uw gasten netjes te blijven. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen: tafeldispensers, vrijstaande servetten dispensers of servetten dispensers voor fastfood restaurants.
Met behulp van de handige filterwoorden vindt u snel de juiste servetten dispensers voor uw bedrijf. Of het nu voor een hotel, restaurants, bedrijfskantine, school of fastfood restaurant is, bij DiscountOffice.nl vindt u altijd de beste servetten dispensers voor elke toepassing.
U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Wilt u liever achteraf betalen? Als bedrijf, school of stichting kunt u op rekening bestellen, dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste servetten dispensers zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog de servetten dispenser die u nodig heeft en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al geleverd.

Voorkom verspilling met een servetten dispenser

Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke horeca gelegenheid de beste servetten dispenser. Het is belangrijk om uw servetten op de juiste manier te presenteren. Zo is het niet handig en onhygiënisch om de servetten simpelweg op een balie neer te leggen. Daarnaast worden er dan vaak meer servetten gebruikt dan nodig is.
Een servetten dispenser is een efficiënte en voordelige oplossing om verspilling tegen te gaan. De gedoseerde uitgifte van de servetten zorgt ervoor dat elke gast weer een schoon en fris servet kan nemen.
U kunt bij DiscountOffice.nl kiezen uit verschillende modellen servetten dispensers zodat u altijd wel een bijpassende dispenser bij uw interieur kunt bestellen.

Ruime keuze servetten dispensers

Binnen het ruime assortiment servetten dispensers kunt u onder meer Tork servetten dispensers via DiscountOffice.nl met korting online bestellen. Hoogwaardige servetten dispensers gekenmerkt door gebruiksgemak en een lange levensduur.

U kunt kiezen uit onderstaande systemen:

Tork Xpressnap Fit servetdispenser

Met "Xpressnap Fit" heeft Tork een efficiënt servethoudersysteem ontwikkeld als bijdrage aan meer economische efficiëntie in quickservice-restaurants. Het begint bij de belangrijke punten van alledaagse werktaken: de noodzaak om verspilling te voorkomen. Optimaal gebruik maken van de beperkte ruimte met de uitdaging om altijd een hoge hygiënestandaard te handhaven. Of het nu gaat om een restaurant, een café, een foodtruck of een snackbar – Xpressnap Fit biedt de perfecte oplossing. Dankzij de compacte afmetingen is de dispenser perfect als een tafelmodel.

Tork Xpressnap servetdispenser

De Xpressnap® servetdispenser is ideaal voor restaurants die servetten op de tafels aanbieden. Deze compacte, moderne tafeldispenser levert servetten één-per-keer. Dit betekent verbeterde hygiëne en minstens 25% minder verbruik in vergelijking met traditionele dispensersystemen. Beschikbaar in verschillende moderne kleuren, waardoor het moeiteloos bij uw interieur past.

Tork Fastfold Tabletop servetdispenser

De Tork Fastfold Tabletop Servetdispenser voor op de tafel is ideaal voor fastfoodrestaurants waar servetten worden aangeboden op de tafels en de voorkeur uitgaat naar een klein servet. Deze compacte dispenser vermindert het verbruik en biedt elke keer weer een fris, hygiënisch servet.

Navulling servetten dispenser

Wilt u servetten voor uw servetten dispenser bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u ook gemakkelijk en voordelig navulling voor uw servetten dispensers. U kunt kiezen uit verschillende soorten, maten, kleuren en kwaliteiten servetten.
Door alles bij één leverancier te bestellen kunt u flink besparen op de inkoop van uw hygiëne artikelen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, dus bestelt u regelmatig servetten, dan bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.