Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Servetten

Servetten

Verwante categorie: Servetten dispensers

Andere benamingen: Servetten Gevouwen, Lunch Servetten, Diner Servetten

Servetten kopen

Wilt u servetten bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel voordelige servetten voor elke gelegenheid. Het ruime assortiment servetten bestaat uit lunch servetten, cocktail servetten, dinner servetten en dispenser servetten in verschillende uitvoeringen. Of u nu servetten voor thuis, in de bedrijfskantine of in uw restaurant nodig heeft, u vindt de juiste servetten eenvoudig bij DiscountOffice.nl. De meeste servetten zijn uit voorraad leverbaar, dus vandaag besteld is vaak de volgende werkdag al in huis.

Ruim assortiment servetten

Het assortiment servetten van DiscountOffice.nl is zeer uitgebreid en geschikt voor diverse gelegenheden. Voor elke toepassing, voor zowel bedrijfskantines, particulier gebruik en horeca biedt DiscountOffice.nl servetten in allerlei kleuren, designs en uitvoeringen.
Bent u op zoek naar voordelige witte servetten voor uw horecazaak? U bestelt bij DiscountOffice.nl gemakkelijk en snel online tegen scherpe prijzen. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, dus bent u grootverbruiker dan profiteert u bij bestelling van meerdere aantallen optimaal van onze lage prijzen.
Ook biedt DiscountOffice.nl voordelige grootverpakkingen servetten voor de horeca.
Lunchservetten zijn de meest populaire servetten in het assortiment. Juist door de afmeting zijn ze ideaal voor dagelijks gebruik. Op zoek naar voordelige lunchservetten? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor servetten in de standaard afmeting 33x33cm in de meest uiteenlopende kleuren.
Servetten zijn op verschillende manieren gevouwen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren kunt u kiezen uit 1/2 vouw, 1/4 vouw, 1/6 vouw of 1/8 vouw.

Stijlvolle servetten

Servetten zijn onmisbaar in elke horeca omgeving. Niet alleen vanwege de hygiëne, maar ook voor een stijlvolle uitstraling. Door het juiste servet te kiezen geeft u uw bedrijf een professionele uitstraling en de huisstijl die u wilt. DiscountOffice.nl biedt verschillende mogelijkheden zodat u altijd snel en voordelig de perfect passende servetten bestelt.
1-laags servetten worden veel gebruikt in cafetaria’s, fast food restaurants en bedrijfskantines. U kunt ze los gebruiken of in een handige servetten dispenser.

Bent u op zoek naar luxere servetten? Bij DiscountOffice.nl heeft u een ruime keuze luxe dinner servetten geschikt voor uw restaurant. Gemaakt uit verschillende lagen en luxere materialen voor een stijlvolle uitstraling.
Zo heeft DiscountOffice.nl de LinStyle servetten in het assortiment. Deze luxe servetten zijn ideaal voor fullservice-restaurants, waar kwaliteit en indruk maken op uw gasten met name belangrijk zijn. Het LinStyle servet ziet eruit en voelt aan als echt textiel, maar is aanzienlijk zachter, steviger en absorberender dan standaard papieren servetten. U bestelt de LinStyle servetten eenvoudig en voordelig online via DiscountOffice.nl. U kunt kiezen uit verschillende moderne en klassieke kleuren.

Bestekzakjes bestellen?

Naast servetten levert DiscountOffice.nl ook andere artikelen voor een mooie tafelaankleding, zoals onder meer bestekzakjes (pochettes), tafellakens en damasten tafelrollen.