Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Signaallampen

Signaallampen

Signaallampen bestellen

Bent u op zoek naar voordelige signaallampen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment inbouw signaallampen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Geschikt om in te bouwen in technische installaties, schakelpanelen, machines en meer.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online de juiste signaallampen die u zoekt. Met behulp van de handige filterwoorden kiest u snel de beste signaallampen voor uw gewenste toepassing. U kunt onder meer selecteren op kleur, formaat en lichtsterke.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan is het ook mogelijk om achteraf te betalen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste signaallampen zijn direct uit voorraad leverbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw signaal verlichting snel geleverd.

Signaallampen voor verschillende toepassingen

Een signaallamp is een lamp die door zijn kleur en vorm een bepaalde functie heeft. Vaak geeft deze lamp een status aan of een commando. Signaallampen voor veiligheid zijn nodig om te waarschuwen in gevaarlijke situaties.

Machines en technische installaties geven door middel van gekleurde lampjes een bepaalde status aan, waarbij onderstaande kleuren veel gebruikt worden:

  • Rood: stop/gevaar
  • Geel/oranje: stand-by
  • Groen: veilig/ingeschakeld

Deze kleuren zijn universeel en voor veel gebruikers en operators al zo vanzelfsprekend dat we er ons niet altijd meer van bewust zijn, maar intuïtief reageren.
Signaallampen worden niet alleen toegepast in industriële installaties of in schakelpanelen, ook in privé huishoudens spelen signaallampen een belangrijke rol. Bijvoorbeeld bij hobby’s zoals modelbouw en modelspoorbomen.

Ruim assortiment signaallampen

Signaallampen worden ook wel indicatielampen genoemd en zijn via DiscountOffice.nl te bestellen in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit diverse kleuren zoals rood, geel, groen, oranje en blauw en in een ronde of vierkante uitvoering.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoogwaardige signaalampen die een zeer helder licht genereren en afhankelijk van het toepassingsgebied zowel op kleine, maar ook op grote afstand duidelijk waarneembaar zijn.

Signaallampen met korting kopen

Topkwaliteit signaallampen met korting kopen? Dan kan zeker bij DiscountOffice.nl, het assortiment signaallampen wordt tegen een zeer scherpe prijs aangeboden.
Bovendien hanteren wij staffelprijzen, waarbij geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bent u werkzaam in de elektrotechnische branche of installatietechniek en heeft u regelmatig signaallampen nodig dan bent u hierdoor bij DiscountOffice.nl nog voordeliger uit.