Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Snelhechters

Snelhechters

Andere benamingen: Bestekmappen, Snelhechtmappen

Snelhechters bestellen

Snelhechters in de aanbieding bij DiscountOffice.nl! Een snelhechter is een hulpmiddel waarmee papieren kunnen worden samengebracht tot een klein dossier. Een snelhechtmap bestaat uit een transparante voorzijde met een lange papieren identificatiestrook, een smalle metalen hechtstrip en een gekleurde achterzijde. Snelhechters zijn er in verschillende soorten en maten. Voor een snelhechter van extra kwaliteit kiest u een PVC uitvoering.
Bij DiscountOffice.nl vindt u zeker binnen het uitgebreide assortiment snelhechters de juiste snelhechtmappen die u zoekt. De handige selectiemogelijkheden zorgen ervoor dat u met gemak de beste snelhechters eruit filtert. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste snelhechters zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Heeft u met spoed snelhechters nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl. Plaats vandaag nog uw bestelling en uw favoriete snelhechtmappen worden in principe de volgende werkdag bij u bezorgd.

Voordelen snelhechters

Snelhechters zijn onmisbaar op elke werkplek. Of u nu op kantoor werkt of thuis, op elk bureau zorgen snelhechters voor organisatie en overzicht. Met een snelhechter ruimt u alle losse documenten netjes en overzichtelijk op. Bovendien blijven de documenten ook netjes, de snelhechter beschermt uw papieren tegen vocht en vuil.
Snelhechters zijn geschikt voor het opbergen van documenten en voor het presenteren van documenten. Ook op scholen worden snelhechters veel gebruikt, voor het bewaren en meenemen van aantekeningen of als rapportmappen.
Het voordeel van een snelhechter is dat de metalen hechtstrip gemakkelijk te openen is en dat de inhoud direct te zien is door het transparante voorblad. Ook kunt u de inhoud noteren op de witte strook aan de voorzijde.

Ruime keuze snelhechters

Voor een zeer uitgebreid assortiment snelhechters bij u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Het voordelige assortiment bestaat uit snelhechters, snelhechtmappen, offertemappen en snelhechtstrips die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen.
Snelhechtmappen zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit plastic snelhechtermapjes van PP of PVC met een transparante voorzijde en een gekleurde achterzijde, maar u kunt ook snelhechtmappen van geplastificeerd karton in diverse kleuren bestellen.
Deze kartonnen snelhechtmappen worden ook wel offertemappen genoemd, omdat ze uitermate geschikt zijn voor het aanbieden van een offerte.
Bent u op zoek naar een snelhechter zonder mapje? DiscountOffice.nl heeft diverse kleuren en uitvoeringen losse snelhechtstrips in het assortiment.
Wilt u liever uw documenten niet perforeren? Een snelhechter met een klem is de ideale oplossing.

Professionele snelhechters met korting kopen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd snelhechters van bekende merken zoals Durable, Exacompta, Leitz, Kangaro, Jalema en Esselte met korting.
Gebruikt u veel snelhechters op uw kantoor? Dan is het zeker de moeite waard om grotere hoeveelheden te bestellen. Dankzij onze staffelprijzen geldt immers hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bestel snel en profiteer van dit extra inkoopvoordeel.