Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Hechtmappen

Hechtmappen

Andere benamingen: Clipmap, Snelhechters, Hechtmap

Hechtmappen bestellen

Een hechtmap is een mapje bedoeld voor kleine dossiers van losse papieren, waarin een snelhechter (dit woord wordt soms ook voor het hele mapje gebruikt) is verwerkt om de papieren bij elkaar te houden.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig alle soorten hechtmappen voor het opbergen van al uw documenten. Binnen het uitgebreide assortiment hechtmappen kunt u kiezen uit veel verschillende uitvoeringen, kleuren en formaten.
Dankzij de handige selectiemogelijkheden kiest u gemakkelijk voor elke toepassing de juiste hechtmappen. U kunt selecteren op type hechtmap, formaat en kleur. Zo weet u zeker dat u de beste hechtmappen bestelt via DiscountOffice.nl.
Verreweg de meeste hechtmappen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog uw favoriete hechtmappen en uw pakket wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Hechtmappen voor opbergen en bundelen

Voor een overzichtelijke en georganiseerde werkplek is het belangrijk om los slingerende papieren te voorkomen. Met hechtmappen heeft u een betaalbare en eenvoudige oplossing gevonden. Gebruik hechtmappen op uw werkplek en u kunt alle belangrijke papieren gemakkelijk bundelen en sorteren.
Een hechtmap is ideaal voor het opbergen van kleine stapels documenten die bij elkaar bewaard moeten blijven. Eventueel kunt u met tabbladen ook nog een verdeling aanbrengen. Doordat de hechtmappen in veel verschillende kleuren te bestellen zijn kunt u snel een overzichtelijke opbergsysteem realiseren. Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit hechtmappen geschikt voor intensief gebruik.

Ruim assortiment hechtmappen

Het assortiment hechtmappen is ruim bij DiscountOffice.nl. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende materialen, uitvoeringen en afmetingen. Hechtmappen A4 of folio, van karton of kunststof, u vindt het bij DiscountOffice.nl.
Jalema is één van de topmerken dat goed vertegenwoordigd is in het assortiment hechtmappen. De stevige hechtmappen van Jalema zijn gemaakt van stevig karton of kunststof.

Een overzicht van de beste Jalema hechtmappen:

Clipmap Jalema Secolor

Stevige map met het soepele gele JalemaClip mechaniek voor snel en gemakkelijk tussenvoegen, omslaan en bladeren. Gehele pagina leesbaar. Perforatiegaten scheuren niet uit. Kopieën maken zonder het document uit het dossier te halen. Gelijmde rugstrook, geen nietjes. Klep als bladwijzer te gebruiken. De Clipmap is geschikt als binnenmap voor hangmappensystemen, staande archivering en in cassettesystemen.

Rapportenmap JalemaClip

Transparant voorblad waarin een A4-vel geschoven kan worden. De achterpagina heeft een insteekvak voor enkele losse documenten. Inclusief zwarte JalemaClip. De JalemaClip maakt het mogelijk om te bladeren als in een boek en om snel vellen uit te nemen of tussen te voegen.

Jalema Duplexmap Secolor folio Combimap

De Jalema Duplexmap of combimap is een dossiermap én snelhechtmap in één. Voor het opbergen van documenten die wel en niet geperforeerd mogen worden. De losse inhoud is aan drie zijden omsloten.

Hechtmappen in de aanbieding

Bent u op zoek naar voordelige hechtmappen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd uw hechtmappen met korting. In aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakkingen van 10 of 50 stuks. Bovendien hanteren we staffelprijzen dat wil zeggen hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.