Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stahulpen

Stahulpen

Stahulp bestellen

Bent u op zoek naar een zit-sta hulp voor afwisselend zittend en staand werken? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime collectie stahulpen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Een zit-sta hulp kan verschillende soorten staande arbeid binnen de dagelijkse werkzaamheden verlichten. Het wordt aanbevolen een stahulp te gebruiken als u langer dan 2 uur achter elkaar staand moet werken.
Binnen het assortiment stahulpen kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen. Dankzij de handige selectiemogelijkheden vindt u gemakkelijk en snel de juiste stahulp voor uw werkzaamheden via DiscountOffice.nl.
Heeft u uw favoriete zit-sta hulp gevonden? Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd via de online betaalomgeving van uw eigen bank. Daarna wordt de stahulp bezorgd voor uw werkplek op het kantoor, in de werkplaats of voor uw thuiswerkplek.

Ergonomische stahulp voor een gezonde werkhouding

Een zit-sta hulp is een ideaal hulpmiddel om zittend en staand werken gemakkelijk af te wisselen. Wanneer u langdurig staand werkt, worden uw benen, voeten en rug zwaar belast. Een stahulp biedt een steuntje waar u tegenaan kunt leunen, zodat uw benen en rug ontlast worden. Hierdoor kunt u langer prettiger en gezonder werken.
Niet alleen langdurig staand werken maar ook langdurig zittend werken is niet bevorderlijk voor de gezondheid. Een stahulp biedt de mogelijkheid om eenvoudig te wisselen van werkhouding.
Een stahulp wordt gebruikt om staand te vergaderen, te werken aan een in hoogte verstelbaar bureau, achter een receptiebalie, in een fabriek, in een laboratorium, in een winkel en meer.

Ergonomische voordelen van een stahulp

Als u plaats neemt op een stahulp wordt automatisch het bekken voorover gekanteld, waardoor er minder spanning ontstaat op de wervelkolom en in een natuurlijke houding komt te staan. Bovendien vermindert een zit-sta hulp de belasting van de benen. Hierdoor zult u sneller herstellen en wordt u minder vermoeid. Een stahulp kruk biedt de juiste ondersteuning bij staand werken, zodat pijn en vermoeidheid verminderd worden.

Hoe kiest u de juiste stahulp?

Welke stahulp voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden, de werkplek en uw persoonlijke wensen. De stahulpen die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn meestal in hoogte verstelbaar en perfect af te stemmen op elke gebruiker. Met behulp van een hendel kiest u eenvoudig de juiste hoogte. Ook kunt u de zitting draaien, kantelen of zwenken. Ook biedt DiscountOffice.nl stahulpen met een rugleuning waartegen u kunt leunen.
Heeft u weinig ruimte op uw werkplek of heeft u de stahulp slechts af en toe nodig? Bij DiscountOffice.nl kunt u ook kiezen voor een opklapbare stahulp, die na gebruik snel opgeruimd kan worden.

Ruim assortiment stahulpen

Binnen het ruime assortiment stahulpen van DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen die u tegen scherpe prijzen kunt kopen. Er zijn verschillende modellen zitting mogelijk, zoals een zadelzitting of een ronde zitting. De zittingen zijn gemaakt van robuuste materialen zoals pu-schuim of pur en zijn gemakkelijk schoon te maken.
Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende onderstellen en voeten, meestal voorzien van antislip materiaal, zodat u voor elke werkplek een veilige stahulp kunt bestellen. DiscountOffice.nl levert stahulpen met een schotelvoet, voetenkruis en opklapbare poten.

Staffelkorting bij meerdere stuks

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit zit-sta hulpen met hoge kortingen. Heeft u voor uw medewerkers meerdere stahulpen nodig? Door onze staffelprijzen kunt u bij een bestelling van meerdere stuks flink besparen op uw inkoop.