Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stapelsnijders

Stapelsnijders

Andere benamingen: Grote snijmachine, Papiersnijders, Repro snijmachine

Stapelsnijders bestellen

Voor het nauwkeurig snijden van grotere stapels papier is een stapelsnijmachine de ideale oplossing. Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een breed assortiment topkwaliteit stapelsnijders voor professioneel gebruik die u tegen een scherpe prijs gemakkelijk en snel online kunt bestellen.
Stapelsnijders zijn geschikt voor de gebruikers die veel papier te snijden hebben. U kunt kiezen uit verschillende modellen bijv. een stapelsnijmachine die is uitgerust met een laserstraal om een hoge precisie te bereiken.
Stapelsnijders worden veel gebruikt in copyshops en (huis)drukkerijen. Maar DiscountOffice.nl levert ook eenvoudigere stapelsnijmachines voor op kantoor, in de werkplaats of op school.
Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u snel de beste stapelsnijmachine die voldoet aan uw wensen. Uw bestelling is in een paar snelle stappen geplaatst. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Speciaal voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te kopen, dit kunt u aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste stapelsnijmachines zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u kunt al snel aan de slag met uw stapelsnijder.

Verschillende modellen stapelsnijmachines

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende modellen snijmachines, namelijk handmatige stapelsnijders, elektrische stapelsnijmachines en hydraulische stapelsnijmachines.

Handmatige stapelsnijder

Wanneer u slechts af en toe een stapel papier wilt snijden dan is een handmatige snijmachine een handige voordelige oplossing. Snijdt u vaker dan is een elektrische snijmachines onmisbaar, bijvoorbeeld voor het nauwkeurig snijden van plano’s, boekblokken, visitekaartjes, etc. DiscountOffice.nl levert gebruiksvriendelijke en veilige handmatige snijmachines die voorzien zijn van een veiligheidskap en mesvergrendeling.

Elektrische stapelsnijmachine

Het elektrisch snijden van grotere stapels papier biedt veel voordelen. Zo werkt een elektrische snijmachines veel efficiënter dan handmatig snijden vanwege het grotere bedieningsgemak. Uiteraard werkt elektrisch snijden ook veel sneller waardoor u veel tijd bespaart. Een elektrische snijmachine is voorzien van een automatische persbalk en digitaal instelbaar zadel. Een elektrische snijmachine is geschikt voor het snijden van grotere stapels houtvrij off-set papier.

Hydraulische stapelsnijmachine

Een hydraulische stapelsnijmachine wordt gebruikt voor het snijden van grotere stapels ‘digitale’ papiersoorten. Deze papiersoorten zijn vaak zachter en gladder, waardoor meer kracht nodig is om de vellen netjes op maat te snijden. Doordat de hydraulische stapelsnijmachine is uitgerust met een hydraulische persbalk kan er meer kracht op de persbalk gezet worden en blijft de stapel papier beter gefixeerd. Bij de meeste hydraulische snijmachines is de persdruk perfect regelbaar.

Topkwaliteit stapelsnijmachines

DiscountOffice.nl biedt professionele stapelsnijmachines van de topmerken Ideal, Intimus en Dahle met hoge kortingen. U kunt kiezen uit een tafelmodel snijmachine of een stapelsnijmachine inclusief onderstel of onderkast. Ook handig voor naast de stapelsnijmachine is een verrijdbare papieropvangcontainer.