Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stoelmatten

Stoelmatten

Verwante categorie: Vloerbescherming werkplaats

Andere benamingen: Bureaustoel beschermmatten, Vloerbeschermers, Bureaustoelmatten

Stoelmat kopen?

Er zijn twee type stoelmatten verkrijgbaar: stoelmatten die geschikt zijn voor een zachte ondergrond zoals tapijt en vloerbeschermers voor bureaustoelen die geschikt zijn voor harde vloeren, zoals laminaat of plavuizen. Een stoelmat beschermt uw vloer tegen de schade die de wielen van een bureaustoel kunnen veroorzaken. Stoelmatten woorden daarom naast bureaustoelmatten ook vloerbeschermers genoemd. Het brede assortiment bureaustoelmatten is voordelig geprijsd bij DiscountOffice.nl en wordt vaak de volgende werkdag geleverd.

Vloerbeschermer bureaustoel

Bureaustoel vloerbeschermers beschermen de vloer tegen de wielen van de bureaustoel. De zwenkwielen van de kantoorstoel kunnen na verloop van tijd de vloer beschadigen. Om de vloer te beschermen zijn er speciale stoel vloerbeschermers voor harde en zachte vloeren. Voor de zachte vloer is er een stoel vloerbeschermer voor tapijt en voor stenen of houten vloer is er een stoelmat voor harde vloeren.

Op kantoor zijn veelal harde vloeren. Maar bij een thuiswerkplek hoeft dit niet het geval te zijn. Een beschermmat voor uw thuiswerkplek is daarom zeer aan te raden. Beschermmatten zijn in veel verschillende afmetingen te bestellen. In het gevarieerde aanbod van DiscountOffice.nl zijn er ook veel geschikte beschermmatten voor in uw kantoor aan huis.

Ergonomische werkplek

Bij het inrichten van een ergonomische werkplek mag een bureaustoelmat niet ontbreken. Door een ergonomische bureaustoel op een stoelmat te gebruiken, draagt dit bij aan een veilige en gezonde werkomgeving. De stoelmatten geven een veilige ondervloer waar de bureaustoel op kan staan en verrijden, omdat de mat speciaal is ontworpen voor de bureaustoelwieltjes.
Ook geeft het gezondheidsvoordelen. Door het gebruik van een bureaumat kunnen lichamelijke klachten worden voorkomen. Dit komt doordat de bureaustoel flexibeler over een vloermat kan verplaatsen. Hierdoor wordt de rug en nek ontlast en kan dit nek- en rugklachten voorkomen.

Assortiment bureaustoelmatten

Binnen het voordelige assortiment bureaustoelmatten, kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten. Er zijn bureaustoelmatten voor tapijt en voor laminaat, plavuizen en andere harde ondervloeren.

  • Bureaustoelmat tapijt
  • De hoogte van het tapijt kan verschillen. Zo is er hoogpolig tapijt en laagpolig. Een stoelmat voor tapijt is geschikt voor zowel laag- als hoogpolig tapijt. Deze vloerbeschermer is geschikt voor zachte vloeren.

  • Bureaustoelmat harde vloeren
  • Er zijn veel verschillende harde vloeren zoals beton, hout, plavuizen, tegels en laminaat. Een bureaustoel beschermmat voor harde vloeren is voor elk type harde vloer geschikt.

Het materiaal waarvan een stoel beschermmatten is gemaakt is meestal van kunststof/ plastic. Er is keuze uit PVC, PET of polycarbonaat. Dit kan invloed hebben op de transparantbaarheid. Er zijn heldere transparante stoel beschermmatten en licht transparante stoelmatten.

De afmetingen van bureaustoelmatten zijn heel divers. Daarnaast is er keuze in een ronde of een rechthoekige stoel beschermmat. De ronde matten hebben een 60 cm, 90 cm of 120 cm doorsnee.
De afmetingen van rechthoekige bureaustoelmatten varieert tussen 74x120 cm en 120x300 cm. Het verschilt per werkplek welke afmeting geschikt is. De meest verkochte bureaustoelmat is 120x90 cm en op de tweede plek staat de bureaustoelmat 120x150 cm.

Vloerbeschermer bureaustoel aanbiedingen

Vloerbeschermers voor bureaustoelen zijn voordelig geprijsd bij DiscountOffice.nl. Er is een uitgebreide collectie van bureaustoelmatten. Door meer dan één bureaustoelmat te kopen, ontvangt u nog meer korting. Deze hoge kortingen zijn te vinden bij staffelprijzen. Naast de voordeligste prijzen, is er ook een snelle levertijd. Vandaag besteld, is meestal de volgende werkdag in huis.