Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

T-shirt transfers

T-shirt transfers

T-shirt Transfer papier kopen

Wenst u uw eigen kleding te bedrukken? DiscountOffice.nl biedt transferpapier online aan. Met T-shirt transfer papier kunt u zelf een opdruk ontwerpen en op kleding, tas, kussenhoes o.i.d. afdrukken. Met behulp van de inkjetprinter print u uw favoriete foto, tekst of tekening op het transferpapier. Vervolgens kunt u het ontwerp op het gewenste stuk textiel strijken en heeft u een eigen ontworpen t-shirt, tas of kussenhoes. Erg leuk te gebruiken als zelfgemaakt verjaardags-, Vaderdag- of Moederdag cadeau.

Hoe werkt het T-shirt transfer papier?

Het gebruik van T-shirt transfer papier is erg gemakkelijk. Hieronder leest u de te volgen stappen.

  • Stap 1: u maakt een ontwerp op de PC met de door u gekozen software. Het ontwerp zet u vervolgens in spiegelbeeld en druk deze daarna af op het transferpapier. Let op, dit kan alleen met behulp van een inkjetprinter.
  • Stap 2: het ontwerp knipt u netjes langs de randen uit en leg deze met de opdruk naar beneden op het textiel.
  • Stap 3: strijk het ontwerp met behulp van een strijkijzer op het gewenste stuk textiel. Verwijder vervolgens de folielaag en het ontwerp is zichtbaar op het textiel.

Het textiel dient 100% katoen te zijn. De meeste T-shirt transfers zijn alleen geschikt voor witte of licht gekleurde stoffen. Voor donkere stoffen zijn er speciale T-shirt transfers te bestellen. Het bedrukte textiel kan alleen op een lage temperatuur worden gewassen.

T-shirt transfers snel geleverd

DiscountOffice.nl kan veel van de T-shirt transfers uit voorraad leveren. Dit betekent dat u de bestelling vaak al de volgende dag in huis heeft. Naast een snelle levering biedt DiscountOffice.nl de T-shirt transfers ook voordelig aan. Gelijk een grotere hoeveelheid nodig? Bij de aanschaf van meerdere verpakkingen worden staffelprijzen berekend, zo bent u nog voordeliger uit. Als zakelijke klant heeft u daarnaast de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Zo kunt u de bestelling later betalen, zodra u de artikelen heeft ontvangen. Dat is het gemak van bestellen bij DiscountOffice.nl.