Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Inkjet Laser Papier Specials

Inkjet Laser Papier Specials

Inkjet- en laser papier specials

In dit assortiment vindt u papiersoorten voor speciale doeleinden geschikt voor een laser- of inkjet printer. Hier vindt u bijvoorbeeld de T-shirt transfers voor bedrukken van kleding, tassen of ander textiel en blanco visitekaarten. DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment waardoor u keuze heeft uit meerdere uitvoeringen van een artikel. Tevens worden de artikelen tegen een scherpe prijs aangeboden. Voor de zakelijke klant is levering op rekening mogelijk. Dit vraagt u gemakkelijk aan bij het plaatsen van uw eerste bestelling. Heeft u al eerdere bestelling geplaatst? Dan past u dit eenvoudig aan in uw account.

T- shirt transfers bestellen

Voor een leuk verjaardags- of ander cadeau, kunt u bij DiscountOffice.nl T-shirt transfer papier vinden. Met dit papier kunt met behulp van een inkjetprinter een opdruk printen en deze op katoenen stof strijken. De T-shirt transfers zijn te verkrijgen voor lichte of juist donkere stoffen. Wordt er iemand 50 jaar of andere bijzondere leeftijd? Niets is leuker om die persoon een T-shirt te geven met een opdruk welke dat duidelijk kenbaar maakt.
Maar ook tassen, keukenschorten, kussenslopen en andere textielwaren kunnen met een zelf ontworpen opdruk mooier worden gemaakt. Denk aan een stoffen boodschappen tas met de opdruk “good things inside” of “jij bent fanTAStisch”. Het is een leuk cadeau om krijgen èn om te geven.

Visitekaarten

Om zelf visitekaarten af te drukken kunt u niet zomaar elk printpapier gebruiken. De blanco visitekaarten zijn voorgesneden op de juiste maat en gemaakt van karton met een gewicht van 180gr per m2 tot 270gr per m2. U heeft de keuzen uit verschillende afwerkingen zoals gladde zijdes, rechte of ronde hoeken en mat of glanzend papier. De visitekaarten zijn geschikt voor zowel de inkjetprinter als een laserprinter. Met de gratis online ontwerpsoftware maakt u uw eigen visitekaartjes snel en gemakkelijk. U vindt het gehele assortiment visitekaarten op DiscountOffice.nl.