Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Tablet-beveiligingen

Tablet-beveiligingen

Tablet-beveiligingen bestellen

Nu steeds meer tablets worden gebruikt in klaslokalen, bedrijven en winkels, is grote behoefte ontstaan aan een handige en veilige opberglocatie. Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment met diverse opties om uw tablet te beschermen tegen diefstal en veilig op te bergen. Bijvoorbeeld in een cabinet of oplaadkast.
Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden verfijnt u uw zoekopdracht en vindt u snel de beste beveiliging voor uw tablet. Vervolgens is uw bestelling in een paar stappen afgerond. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste tablet-beveiligingen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw pakket wordt vaak de volgende werkdag al geleverd.

Tablets beschermen tegen diefstal

Steeds meer worden tablets gebruikt in klaslokalen, bedrijven, winkels, kantoren en openbare ruimtes zoals bibliotheken, beurzen en evenementen waardoor er ook steeds meer noodzaak is om de tablets te beveiligen tegen diefstal. Hiervoor levert DiscountOffice.nl een breed assortiment beveiligingsoplossingen die u tegen een scherpe prijs online kunt kopen.
In principe kunt u kiezen uit individuele beveiligingsproducten om één tablet te beveiligen, zoals een tablet vloerstandaard, tablet wandhouder of tablet tafelstandaard of een tablet kabelbeveiliging.
Daarnaast kunt u ook kiezen voor de beveiliging van meerdere tablets bijvoorbeeld een tablet trolley, een tablet cabinet of een tablet kast.

Betrouwbare tablet-beveiliging met korting kopen

Bent u op zoek naar een goede bescherming van uw iPad, Samsung Galaxy tab of Microsoft Surface tablet? DiscountOffice.nl levert topkwaliteit beveiligingsoplossingen voor alle modellen tablets van onder meer Kensington en Compulocks die u met hoge kortingen online kunt bestellen.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling en heeft u meerdere tablets te beveiligen? Door onze staffelprijzen bent u bij een grotere afnamen nog voordeliger uit en kunt u flink besparen op uw inkoop.

Ruim assortiment tablet-beveiligingen

Binnen het assortiment tablet-beveiligingen heeft u de keuze uit diverse opties, hieronder volgt een overzicht van de meest gebruikte artikelen om tablets te beschermen tegen diefstal:

Beveiligde tabletstandaard

Een tabletstandaard is een ideaal presentatiemiddel om bezoekers te informeren en worden dan ook veel toepast in de horeca, musea, bibliotheken en meer openbare ruimtes. Door de tablet in een speciale behuizing met beveiligingsslot te plaatsen kan de tablet niet meegenomen worden. DiscountOffice.nl levert diverse modellen zoals een tablet vloerstandaard, een tablet tafelstandaard of een tabletwandhouder.

Tablet beveiligingskabel

Een anti-diefstalslot voor uw tablet is ideaal wanneer u op zoek bent naar een mobiele oplossing voor het vastmaken van een tablet op de werkplek. Deze 2-delige bestseller bevat een kleefplaat van industriële sterkte met een ingebouwd standaard veiligheidsslot en een gegalvaniseerd stalen kabelslot van 1,8 m, zodat er voldoende bewegingsruimte is.

Tablet trolley of tablet kast

Speciaal voor het onderwijs biedt DiscountOffice.nl tabletkarren om een aantal tablets te beveiligen, laden, opslaan en eventueel te synchroniseren. Aan het einde van de dag worden de tablets veilig opgeruimd en verplaatst naar een veilige ruimte. De volgende morgen zijn de tablets weer klaar voor gebruik. In één tablet cabinet is ruimte voor 10 tablets, er kunnen maximaal 3 kasten op elkaar geplaatst worden.