Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Tekenblokken

Tekenblokken

Andere benamingen: Ontwerpblok

Tekenblokken bestellen

Bent u op zoek naar goede kwaliteit tekenblokken? DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze witte tekenblokken van topkwaliteit. Hier vindt u tekenpapier dat geschikt is voor diverse tekentechnieken. U kunt denken aan het tekenen met grafiet, kleurpotlood, viltstift of oliekrijt.
Voor elke tekentechniek vindt u bij DiscountOffice.nl de juiste tekenblokken, tekenboeken en ontwerpblokken, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Geschikt voor professioneel gebruik, voor gebruik op school of studie of voor allerlei hobbydoeleinden.
De meeste tekenblokken zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw pakketje in principe de volgende werkdag al bezorgd.

Welke tekenblokken zijn geschikt?

Welke tekenpapier is geschikt voor welke techniek? DiscountOffice.nl levert tekenblokken met verschillende soorten tekenpapier voor tekenen, schilderen, ontwerpen, schetsen en meer toepassingen.
Voor het beste eindresultaat is het belangrijk om het juiste tekenpapier te bestellen dat past bij het teken- of schildermateriaal.
Over het algemeen heeft een tekenblok meestal zwaarder papier, zodat er langer op het papier gewerkt kan worden en het werk kan verfijnen. Het papier van een tekenblok is beter bestand tegen gummen en geschikter voor detailwerk.

Ruim aanbod tekenblokken

Door de uitgebreide keuze in formaten, structuur en dikte van het tekenpapier weet u zeker dat u bij DiscountOffice.nl het meeste geschikte tekenblok kunt bestellen.
U kunt kiezen uit verschillende formaten, zoals A2, A3, A4, A5 en meer afmetingen. Wilt u het tekenblok meenemen dan is een handzaam formaat aan te bevelen.
De tekenblokken zijn te bestellen in verschillende diktes, oftewel gramgewicht, van het papier. Variërend van dun tekenpapier van 65 grams, 70 grams of 75 grams tot dik tekenpapier met een gramgewicht van 120 grams, 180 grams tot 250 grams.
Tevens heeft u nog de keuze in structuur van het tekenpapier, zo geeft een gladde papiersoort een ander effect dan papier met een fijne of grove structuur.

Professionele tekenblokken in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd topkwaliteit tekenblokken van onder meer de bekende merken Canson, Schoellershammer, Gallery, Kangaro en Aurora met hoge kortingen.
Heeft u meerdere tekenblokken nodig voor uw bedrijf, school of instelling? Door onze staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit en kunt u flink besparen op de inkoop van uw tekenmaterialen.