Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Tekenplaten

Tekenplaten

Verwante categorie: Tekenpennen

Andere benamingen: Tekenborden, Tekentafels

Tekenplaat bestellen

Op een tekenplaat kunt u een vel papier plakken en er met het tekengereedschap technische tekeningen op maken. Tekenplaten worden veel gebruikt door ontwerpers maar ook door scholen. Tekenborden zijn bij DiscountOffice.nl te bestellen in diverse maten: A4, A3, A2 en A1.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online de beste tekenplaat via DiscountOffice.nl. De selectiemogelijkheden helpen u bij het maken van de juiste keuze. Heeft u de tekenplaat gevonden die u zoekt, dan is het bestelproces eenvoudig af te ronden. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste tekenplaten en tekenborden zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al geleverd.

Alle benodigdheden voor technisch tekenen

Voordat innovatieve producten en technische ontwikkelingen gebruikt kunnen worden, moeten ze eerst worden geconstrueerd. Voor deze constructie tekeningen verzamelen architecten, ingenieurs of grafisch ontwerpers verzamelen eerst alle meetgegevens en letten op de juiste ordening van de maten voordat een nieuw gebouw, de motor voor een voertuig of een machine voor een fabriek geproduceerd kan worden. Hoewel veel tekeningen op de computer gemaakt worden blijft het werken met papier en een traditionele uitrusting absoluut noodzakelijk.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle benodigdheden voor technisch tekenen online, zo vindt u een ruime keuze vulpotloden, tekenpennen, linialen, passers en tekenplaten.

Professionele tekenplaten

Een tekenplaat of een technisch tekenbord is verkrijgbaar in diverse maten: A1, A2, A3 en A4. Tekenplaten zijn gemaakt van slag- en breekvast kunststof dat ook probleemloos bestand is tegen passerpunten. De klemmen aan beide zijkanten van het tekenbord zorgen ervoor dat papier goed op zijn plaats blijft. De vergrendelingsfunctie van de liniaal maakt bovendien accuraat tekenen mogelijk doordat deze niet kan verschuiven tijdens het tekenen met tekenpen of potlood. Voor een nauwkeurige instelling van verschillende stralen heeft de plaat een schaalverdeling met passerinsteekpunt in de rand. De tekenplaat kan bovendien worden uitgebreid met een tekenkop waarmee bijvoorbeeld rechte hoeken zonder onderbreking kunnen worden getekend.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u ook voordelig alle accessoires voor een tekenplaat, zoals een sneltekenkop, driehoek of liniaal. Wilt u de tekenplaat ook vervoeren tussen school of werk en thuis? Dan levert DiscountOffice.nl ook een waterafstotende draagtas om uw tekeningen te beschermen, in A4 of A3 formaat.

Topkwaliteit tekenplaten

Wilt u een Aristo tekenbord of een Rotring tekenplaat bestellen? Naast Aristo en Rotring kunt u bij DiscountOffice.nl ook Faber-Castell benodigdheden bestellen met hoge kortingen, topmerken op het gebied van technisch tekenen. Door ook alle andere materialen voor technisch tekenen bij DiscountOffice.nl te bestellen bent u nog voordeliger uit. U bespaart veel tijd en geld door alles bij één leverancier te bestellen.