Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Tijdschriftcassettes

Tijdschriftcassettes

Andere benamingen: Magazine File, Opbergcassette, Tijdschriftenbox

Tijdschriftcassettes bestellen

Tijdschriftencassettes zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld folders en andere documentatie op te bergen. Een tijdschriftencassette bevordert een opgeruimde werkplek. Ze zijn gemaakt van kunststof of karton en in veel verschillende kleuren te bestellen. In dit assortiment vindt u de bekende merken zoals Leitz, Elba en Han.
Bij DiscountOffice.nl bestelt gemakkelijk en voordelig online de beste tijdschriftencassettes die het beste passen bij uw wensen. Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden filtert u snel de tijdschriftencassette die u wilt kopen. U kunt kiezen uit verschillende materialen, design ranges en heel veel verschillende kleuren, zodat u zeker bij DiscountOffice.nl een tijdschriftcassette vindt die perfect past bij uw werkplek.
Heeft u een account bij DiscountOffice.nl dan kunt u vaak op rekening bestellen. Maar u kunt ook direct veilig en vertrouwd betalen via de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste tijdschriftencassettes zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Doordat de tijdschriftencassettes snel geleverd worden kunt u meestal de volgende werkdag al aan de slag en uw werkplek opruimen.

Multi functionele tijdschriftcassettes

Tijdschriftencassettes, tijdschriftenhouders, tijdschrift opbergers, hoe u dit artikel ook wilt noemen, het doel is duidelijk. Een tijdschriftcassette zorgt ervoor dat uw werkplek netjes en overzichtelijk blijft. Een opgeruimde werkplek werkt prettiger en zorgt ervoor dat u minder snel afgeleid raakt en geconcentreerder kunt werken.
Een tijdschriftcassette is daarnaast ook een mooie eye catcher voor uw kantoor, u kunt kiezen uit diverse mooie design tijdschriftencassettes in trendy kleuren die perfect passen bij uw inrichting. Dit maakt een tijdschriftenhouder ook bij uitstek een artikel dat zeer geschikt is voor uw thuiswerkplek.

Ruim assortiment tijdschriftencassettes

Wilt u een tijdschrifthouder A4 zwart bestellen? Of gaat uw voorkeur uit naar een A4 tijdschriftcassette wit, grijs, rood of blauw? DiscountOffice.nl levert voordelige tijdschriftencassettes in de meest uiteenlopende kleuren, ook roze, limoen, groen en transparant behoren tot de mogelijkheden. De meeste tijdschriftcassettes zijn geschikt voor het opbergen van A4 formaat, maar DiscountOffice.nl biedt ook A5 tijdschriftencassettes.
Tijdschriftcassettes zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, zo kunt u kiezen voor een tijdschriftcassette met een duimgat zodat u de cassette eenvoudig uit de kast kunt trekken. Meestal zijn de tijdschriftenhouders voorzien van een rugetiket zodat in één oogopslag duidelijk is wat de inhoud is.

Topkwaliteit tijdschriftenhouders met korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd hoogwaardige tijdschriftcassettes van onder meer de bekende merken Han, Esselte, Exacompta en Leitz met hoge kortingen. Tijdschriftencassettes die gemaakt zijn van sterke materialen, zoals geplastificeerd karton, PVC of ander kunststof, geschikt voor intensief gebruik.
Bovendien hanteren wij staffelprijzen, hierdoor geldt dat u bij een bestelling van meerdere stuks profiteert van nog lagere prijzen. Bestel al uw kantoorartikelen bij één leverancier en u kunt flink besparen op uw inkoop!