Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Toiletpapier dispensers

Toiletpapier dispensers

Verwante categorie: Toiletpapier

Andere benamingen: Wc rolhouders, Toiletrolhouders, Toiletroldispensers

Toiletrolhouder online kopen

DiscountOffice.nl heeft speciaal voor bedrijven, kantoren, panden, magazijnen, winkels en andere organisaties de voordeligste toiletrolhouders. Er is keuze tussen vele soorten toiletrolhouders en toiletpapier dispensers. De daarbij behorende toiletrollen kunt u gemakkelijk meestellen via onze website. Het brede assortiment maakt het mogelijk, dat u de beste wc-rolhouder die bij u past online kunt bestellen.

Assortiment toiletroldispensers

In onze webshop kunt u een breed assortiment aan wc-rolhouders en bijpassend toiletpapier vinden. U kunt kiezen voor een A-merk zoals Tork. Ook een A-merk toiletroldispenser is bij DiscountOffice.nl scherp geprijsd. De onderstaande closetrolhouders zijn erg populair:

  • Dispenser Tork T1 554000 jumbo toiletpapierdispenser wit
  • Dispenser Tork T2 460006 Design toiletpapierdispenser RVS
  • Dispenser Tork T6 557500 Mid-size toiletpapier wit
  • Dispenser Tork T2 555000 mini jumbo toiletpapierdispenser wit
  • Dispenser Tork T4 557000 toiletpapierdispenser wit

Door het mooie design geven deze Tork toiletrolhouders een schone en onderhouden uitstraling van de sanitaire ruimte. Zodat de gasten of personeelsleden een betere ervaring beleven tijden hun toiletbezoek. Naast de witte varianten kunt u ook kiezen voor een toiletrolhouder zwart voor aan de muur.

Naast het A-merk Tork toiletroldispensers, heeft DiscountOffice.nl nog vele andere toiletpapierdispensers. Bijvoorbeeld de “Systeemrol toiletpapier dispenser black” van het merk Satino. Deze toiletrolhouder is co2-neutraal geproduceerd en met de Satino Black wc-rollen maakt dit de toiletruimte de duurzaamste ter wereld.

Extra korting door staffelkorting

DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment met de voordeligste wc rolhouders. Elke toiletroldispenser is scherp geprijsd. Maar u kunt extra korting ontvangen door meerdere stuks te bestellen. Dit kan aan de hand van de staffelprijzen. Bij een grotere afname van een wc papierhouder, ontvangt u meer korting. De daarbij passende jumbo wc-rollen zijn gemakkelijk mee te bestellen en zijn eveneens zeer voordelig. Voor kantoren en bedrijven is het inkopen van uw facilitaire artikelen bij DiscountOffice.nl een efficiënte manier om uw bedrijf te voorzien van al uw benodigdheden.