Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Toiletpapier

Toiletpapier

Verwante categorie: Toiletreinigers

Andere benamingen: WC Papier, Toiletrol, Toiletpapier met dop

Toiletpapier bestellen

Wilt u snel en voordelig toiletpapier bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. Wij leveren alle typen toiletpapier in diverse verpakkingen. Voor gebruik op een klein kantoor, in grote bedrijven, op scholen, in instellingen of in hotels, voor elk type gebruik bestelt u bij DiscountOffice.nl uw toiletpapier voordelig en makkelijk. Alle soorten en merken worden uit voorraad geleverd, dat betekent wanneer u vandaag uw bestelling plaatst dan heeft u het wc papier meestal de volgende werkdag al in huis.

Goed toiletpapier voor tevreden klanten en personeel

Goede sanitaire voorzieningen zijn een belangrijke factor voor tevreden klanten en medewerkers. Uiteraard is een hygiënische en goed onderhouden toiletruimte een eerste vereiste om een frisse indruk te maken op uw bezoekers, maar een schoon toilet met daarbij alle vereiste voorzieningen draagt ook bij aan het werkplezier van uw medewerkers. Denk aan onder meer voldoende en betrouwbaar wc papier, handdoekjes en zeep.

Verschillende soorten toiletpapier

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment toiletpapier uit voorraad tegen scherpe prijzen. U bestelt het toiletpapier gemakkelijk en voordelig online. WC papier is te bestellen in 1-laags, 2-laags, 3-laags en zelfs 4-laags papier. Het absorptievermogen wordt bepaald door het aantal lagen toiletpapier en het materiaal.

DiscountOffice.nl biedt toiletpapier in twee soorten: toiletrollen of gevouwen toiletpapier. Welk wc papier voor u de beste keuze is is afhankelijk van het gebruik en de toepassing.
Standaard toiletrollen bestellen? De traditionele toiletrol zoals iedereen die kent is geschikt voor toiletruimtes op kleinere kantoren met een laag toiletgebruik. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit wc rollen met 200 of 400 vel in verschillende verpakkingen.
Voor grotere ruimtes met meer bezoekers zijn doprollen zeer geschikt. In de doprol dispensers passen meerdere doprollen waardoor er altijd voldoende toiletpapier aanwezig is.
Ook zeer geschikt voor toiletruimtes met een hoog aantal bezoekers zijn de compactrollen. Compact toiletpapierrollen bieden meer vellen per rol dan een standaard toiletrol. Compactrollen bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u online voordelige compactrollen met wel 100 tot 170 meter toiletpapier.
Voor druk bezochte sanitaire ruimtes heeft DiscountOffice.nl een ruime collectie Jumbo toiletrollen. Dit zijn nog grotere toiletrollen. U kunt kiezen uit Jumbo toiletrollen Mini, Midi en Maxi. Deze Maxi Jumbo toiletrollen hebben een capaciteit die maar liefst gelijk staat aan 16 standaard wc rollen.
Toilettissues nodig? Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelig gevouwen toiletpapier voor diverse toiletpapier dispensers. Gevouwen toiletpapier of toilettissues zijn zeer hygiënisch en efficiënt. Het gebruik van tissues ligt lager dan bij normale wc rollen.

Duurzaam toiletpapier

Ook op gebied van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid is wc papier de laatste jaren veel verbeterd. Bij DiscountOffice.nl bestelt u online gemakkelijk en voordelig gerecycled toiletpapier en voldoet het meeste toiletpapier aan milieukeurmerken zoals Cradle-to-Cradle, Eco-label, FSC en Nordic Swan.

Bovendien kunt u ook maatregelen nemen om verspilling te voorkomen. Zo levert DiscountOffice.nl Coreless rollen, die door het ontbreken van een kartonnen rol, geen onnodig afval geven.
Let er ook op dat het juiste toiletpapier in de juiste toiletpapier dispensers gebruikt worden, anders hangt bijvoorbeeld de toiletrol op de grond of worden er te veel toilettissues per keer gebruikt.

Voordelig toiletpapier

Binnen het ruime assortiment toiletpapier vindt u alle bekende merken tegen scherpe prijzen zoals Tork, Kimberly Clark, Katrin en Satino. Zeker voor toiletpapier geldt, hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. DiscountOffice.nl hanteert niet alleen staffelprijzen voor toiletpapier, maar biedt ook voordeelbundels toiletpapier en bulkverpakkingen waarmee u kunt besparen op uw inkoop. Of kiest u voor het extra laag geprijsde toiletpapier van het huismerk DiscountOffice.nl? Topkwaliteit toiletpapier in een goede prijs-kwaliteitverhouding.