Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Toiletreinigers

Toiletreinigers

Verwante categorie: Toiletpapier

Andere benamingen: Bleekmiddel, Toiletblok, WC reinigers

Toiletreinigers bestellen

Bij DiscountOffice.nl kunt u alles voor een schoon en fris toilet bestellen. Zoals toiletblokjes, toiletbril reinigers, ontkalker, ontstopper en toiletreinigers. Te bestellen in handzame 0,75 liter flessen en speciaal voor de grootverbruikers ook in voordelige grootverpakkingen.
Het ruime assortiment bestaat onder meer uit reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik en professionele toiletreinigers voor de grondige schoonmaak, ontkalken en ontstoppen.
Met behulp van de ruime selectiemogelijkheden bestelt u eenvoudig de beste toiletreinigers via DiscountOffice.nl. Zo kunt u onder meer filteren op type, uitvoering en merk.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen, dit is eenvoudig aan te vragen tijdens het bestelproces.
De meeste reinigingsmiddelen voor het toilet zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling en de toiletreinigers worden vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

De beste toiletreinigers

Voor het professioneel reinigen van uw toilet biedt DiscountOffice.nl diverse mogelijkheden. Voor het toilet op kantoor, op school, in een instelling of voor het toilet thuis, voor elke toiletruimte bestelt u de beste toiletreinigers gemakkelijk en voordelig online.
Wanneer u het sanitair dagelijks reinigt met een toiletreiniger wordt de vorming van schimmels en bacteriën, maar ook kalkaanslag, voorkomen. Een toiletreiniger is een dikke vloeistof, die effectief inwerkt op kalk en urinesteen. Een toiletreiniger bevat zuur dat kalkaanslag en urinesteen verwijdert uit de toiletpot. Kalkaanslag maakt het oppervlak van het toilet ruw, hierdoor kunnen bacteriën en vuil zich hechten.
Met een goede wc reiniger houdt u het toilet vrij van kalk en voorkomt u verspreiding van bacteriën en virussen. Zeker in een bedrijf, instelling of school is het belangrijk dat het sanitair en het toilet grondig en effectief schoongemaakt wordt. Bovendien zorgt dit voor een langere levensduur van de sanitaire voorzieningen.

Ruim aanbod toiletreinigers

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment WC reinigers van onder meer de kwaliteitsmerken Glorix, Ambi Pur, Taski, WC Eend, Werner & Mertz die u met hoge kortingen kunt bestellen. Daarnaast bieden wij speciaal voor professionele gebruikers voordeelverpakkingen en hanteren wij staffelprijzen, waardoor u bij een afname van meerdere stuks nog meer korting ontvangt.

Het assortiment bestaat onder ander uit:

Toiletreinigers

Een ruim aanbod toiletreinigers in verschillende uitvoeringen. Met chloor of zonder chloor, speciale chloor tabletten, bleekmiddel, biologisch afbreekbare toiletreiniger, wc-gel en meer.

Toiletblokken

Toiletreiniger blokjes zijn desinfecterend toiletblokjes die meestal bestaan uit een plastic omhulsel met daarin een in water oplosbaar toiletblok van een meestal vaste, maar kneedbare substantie. Toiletblokken dragen bij aan de hygiëne in de toiletpot, de verschillende stoffen die zorgen voor een schoon en fris toilet. Tussen de spoelbeurten door gaat het toiletblok vuil tegen. U kunt kiezen uit verschillende geuren toiletblokken.

Ontkalker

Een sanitair ontkalker zorgt voor effectieve verwijdering van urine- en kalkaanslag op sanitaire oppervlakken. Verkrijgbaar als vloeistof en in poedervorm.

Toiletbril reiniger dispenser

DiscountOffice.nl biedt ook een ruime keuze toilet seat cleaner dispensers voor een veilige en schone zit. Dit product zorgt voor een snelle, eenvoudige en optimaal effectieve werking. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen zoals rvs, wit of zwart. Ook de extra navullingen bestelt u voordelig online.

Urinoirmatje

Urinoirmatjes voor in het urinoir, geven na elke spoelbeurt een frisse geur. Daarnaast werkt een urinoirmatje als een filter dat voorkomt dat afval zoals kauwgom in de afvoer terecht komt en de speciale spattextuur voorkomt dat er urine spetters op en om het urinoir terechtkomen. Bij DiscountOffice.nl te bestellen in diverse geuren.