Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Transportbakken

Transportbakken

Andere benamingen: Opslagbakken

Transportbakken bestellen

Bent u op zoek naar hoogwaardige transportbakken voor een veilige opslag en/of vervoer van kwetsbare producten en vloeistoffen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment aluminium transportbakken speciaal voor industrieel of professioneel gebruik.
Iedere toepassing vraagt om een andere bak. Zo is een vat of jerrycan geschikt voor levensmiddelen, brandstoffen of chemische middelen. Terwijl een stapelcontainer of groot volume bak weer zeer geschikt is voor het transporteren van grote hoeveelheden.
U bestelt gemakkelijk en snel online tegen scherpe prijzen. Het merendeel van de transportbakken is uit voorraad leverbaar en wordt snel geleverd.
Met behulp van de handige selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste opslagbak die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Als bedrijf kunt u ook op rekening bestellen, dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Voor een veilige opslag en transport

Met distributiebakken, transportbakken en stapelcontainers kunt u op een efficiënte en veilige manier kwetsbare goederen en vloeistoffen vervoeren en opslaan. Door te kiezen voor stapelcontainers en stapelbare transportbakken bespaart u zichtbaar meer ruimte waardoor u meer producten kunt vervoeren en opslaan in het magazijn. De meeste transportbakken zijn stapelbaar door gebruik van platte scharnierbare deksels of beugels.
De transportbakken die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn vervaardigd van robuuste materialen, zoals breukvast polypropyleen, slagvast polyethyleen of aluminium. Hoogwaardige transportbakken en containers voor een optimale bescherming.

Ruim assortiment transportbakken

Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elk magazijn en elke opslag de beste kwaliteit transportbakken. U kunt kiezen uit diverse afmetingen en uitvoeringen. Van kleine aluminium transportkisten tot hoge kunststof distributiebakken. Van multifunctionele bakken tot stapelcontainers. En van jerrycan tot klapbodemcontainers. Allemaal gemakkelijk en voordelig online te bestellen.

U kunt onder meer kiezen uit:

Aluminium transportbakken

Deze aluminium transportbakken zijn geschikt voor levensmiddelen, zijn geurneutraal en antistatisch en geschikt voor rollenbanen. Voorzien van kunststof lijsten voor beter glijden over de bodem.

Stapelcontainers

De robuuste stapelcontainers van slagvast polyethyleen zijn zeer zwaar belastbaar en geschikt voor koelhuizen door temperatuurbestendigheid van -40 tot +60°C. De gladde binnenzijde is gemakkelijk te reinigen. Ook te bestellen met zwenkwielen.

Multifunctionele bakken

Multifunctionele bakken van breukvast polypropyleen, geheel naadloos en glad voor eenvoudig reinigen. Plaatsbesparend nestbaar. Te bestellen in verschillende kleuren en formaten.

Hoekige opslagbak

Opslagbakken van slagvast polyethyleen. Geschikt voor levensmiddelen. Voor mengen, opslag en transport. Met deksels boven elkaar stapelbaar. Onderrijdbaar.

Jerrycans

Stapelbare jerrycans van slagvast polyethyleen met UN-X-toelating. Geschikt om op pallets te stapelen. Leverbaar in verschillende kleuren.

Klapbodemcontainers

Robuuste stalen containers met gesloten wanden en een klapbodem. Makkelijk lossen door het klepmechanisme van de bodem.