Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werkplaatsartikelen

Werkplaatsartikelen

Werkplaatsartikelen bestellen

Uw werkplaatsartikelen koopt u ook voordelig online via DiscountOffice.nl! Of het nu gaat om gereedschappen of bijvoorbeeld een compressor, u vindt het hier om uw klus te klaren.
Alles voor uw werkplaats bestelt u tegen een scherpe prijs. Het gevarieerde assortiment is overzichtelijk ingedeeld in diverse productcategorieën waarbinnen u uw zoekopdracht zodanig kunt verfijnen dat u snel en eenvoudig de werkplaatsartikelen zult vinden die exact voldoen aan uw wensen. Vervolgens is uw bestelling in een paar klikken afgerond. U betaalt altijd veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Speciaal voor zakelijke klanten zoals bedrijven, scholen en instellingen, biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u direct aanvragen bij het plaatsen van uw bestelling. Na goedkeuring ontvangt u een krediet op uw account en kunt u na ontvangst van uw bestelling de betaling verrichten.
De meeste werkplaatsartikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw pakket meestal de volgende werkdag al.

DiscountOffice.nl: uw totaalleverancier!

Waarom zou u uw kantoorartikelen bij de ene leverancier bestellen en uw werkplaatsartikelen bij een andere leverancier? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel in één keer alle benodigdheden voor elke afdeling van uw bedrijf: voor het kantoor, voor de kantine en voor werkplaats.
Door alles bij één leverancier te bestellen bent u voordeliger uit. U bespaart op de verzendkosten omdat uw order eerder franco geleverd wordt. En uw administratie hoeft slechts één factuur te verwerken. Zo bespaart u kostbare tijd en ook nog eens tegen scherpe prijzen.
Veel werkplaatsartikelen zijn snel te leveren. Andere werkplaatsartikelen kunnen speciaal voor u besteld worden. Voor deskundig advies neemt u gerust contact op met onze afdeling klantenservice, ook voor de actuele leverinformatie kunt u hier terecht.

Een optimale werkplaatsuitrusting

Een goed ingericht magazijn met voldoende voorraden werkt prettiger en veel efficiënter. Door ervoor te zorgen dat alle benodigdheden klaar liggen worden de dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker en wordt elke klus snel geklaard. Bovendien zorgt een goede werkplaatsuitrusting voor een toename van het werkplezier en productiviteit van de werknemers in het bedrijf.
Bij DiscountOffice.nl heeft u een uitgebreide keuze in het assortiment werkplaatsartikelen. Alle werkplaatsartikelen bestelt u gemakkelijk en voordelig online. Bij een grotere afname hanteren wij voor veel artikelen staffelkorting, dat wil zeggen: hoe meer u bestelt hoe lager de prijs! Bestel al uw werkplaatsbenodigdheden bij DiscountOffice.nl en u bent nog voordeliger uit.

Hieronder volgt een overzicht van het assortiment werkplaatsartikelen:

  • Opslagbakken
  • Stapelbakken
  • Hijsbanden
  • Ladders
  • Rolkrukjes
  • Slanghaspels
  • Stekkerdozen
  • Vloertapes
  • Werkplaatsmaterialen