Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Transportrollers

Transportrollers

Andere benamingen: Onderwagens, Rolplateaus, Transportrollers

Transportrollers bestellen

Een transportroller is zeer geschikt voor het verplaatsen van bakken, kratten en pallets. Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment transportrollers om op een praktische en ergonomische manier allerlei materialen, dozen, goederen, pallets, meubels en meer te verplaatsen.
De hoogwaardige transportrollers zijn zelf zeer licht maar kunnen zware lasten dragen. Binnen het aanbod transportrollers vindt u tal van varianten zoals dolly’s, meubelrollers, rolplateaus, palletonderstellen, tonrollers en onderwagens. Alle transportrollers zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen via DiscountOffice.nl.
Door gebruik te maken van de handige selectiemogelijkheden wordt uw zoekopdracht snel verfijnt. U kunt onder meer selecteren op model, draagvermogen en afmetingen van het laadvlak. Zo weet u zeker dat u via DiscountOffice.nl de transportwagen bestelt die het beste geschikt is voor uw toepassing.
Uw bestelling is in een paar eenvoudige stappen geplaatst. U betaalt tot slot veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Wilt u liever achteraf betalen? Speciaal voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kunt u direct aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
De meeste transportrollers zijn snel leverbaar. Informeer bij onze afdeling klantenservice naar de actuele levertijden. Zij helpen u graag verder.

Voor een gemakkelijk transport van zware lasten

Transportrollers vergemakkelijken het vervoer van allerlei zware lasten over een kortere afstand. Ze worden ingezet voor de meest uiteenlopende taken bij intern vervoer, bijvoorbeeld op kantoor, in het magazijn, in de productiehal of bij expeditiebedrijven.
De transportrollers zijn gemaakt van stevige en robuuste materialen en zijn geschikt voor intensief gebruik. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, van eenvoudige dolly’s voor een belasting van 200 kg, 300 kg of 500 kg tot transportonderwagens voor een zware belasting tot maar liefst 6000 kg.
De rolplateaus zijn verkrijgbaar in verschillende laadvlakken qua afmeting en afwerking, zoals met anti slip laadvlak, met een houten laadvlak of van geribbeld staalplaat. Ook zijn er diverse uitvoeringen met een duwstang of handgreeprol waarmee de rolplateaus nog makkelijker hanteerbaar zijn.

Ruim assortiment transportrollers

Bij DiscountOffice.nl bestelt u professionele transportrollers tegen scherpe prijzen. En heeft u meerdere transportrollers nodig voor uw bedrijf? Door onze staffelprijzen ontvangt u vaak nog eens extra korting bij een grotere afname. Bestel al uw intern transportmateriaal via DiscountOffice.nl en u bespaart aanzienlijk op uw inkoopkosten.

Hieronder volgt een greep uit het assortiment:

Transport onderwagen voor Euronorm bakken

Diverse transportwagens variërend van een draagvermogen van 200 tot 1000 kg voor onder meer Euronorm bakken, kratten en meer.

Meubelrollers

Met een meubelroller kunt u allerlei goederen gemakkelijk transporteren, ook ideaal voor het verplaatsen van meubels. Met een meubelroller of dolly wordt een verhuizing een stuk makkelijker.

Transportwagens voor zware lasten

Robuuste transportwagens met een stevige buizenconstructie en lichtlopende wielen zorgen voor een comfortabel transport van zware en omvangrijke goederen.

Palletonderwagens

Met een onderwagen verplaatst u moeiteloos euronorm pallets. Dankzij de verhoogde randen van de onderwagen kan de lading er niet afschuiven. Uitgerust met 4 stevige zwenkwielen waardoor de onderwagen makkelijk verplaatsbaar is. De centrale voetrem is eenvoudig te bedienen.

Rolplateaus

Met een rolplateau kunt u snel en makkelijk dozen of goederen verplaatsen. Eenvoudig hanteerbaar en geschikt voor kleinere ruimtes.