Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vaatwasser-reiniging

Vaatwasser-reiniging

Andere benamingen: Vaatwasmiddel, Vaatwastablet, Vaatwaszout

Vaatwasser reiniger bestellen

Op zoek naar vaatwasmiddel? Het uitgebreid assortiment vaatwasser reiniging van DiscountOffice.nl biedt u diverse merken en varianten voor een schone vaat op uw kantoor, bedrijf, instelling of school.
U kunt kiezen uit diverse vaatwasser reinigers, zoals vaatwastabletten, onthardingszout, spoelglansmiddel en vaatwasmiddel die u tegen een scherpe prijs gemakkelijk en snel online kunt bestellen.
Voor gebruik in de horeca, op kantoor, uw bedrijf, op school, in uw instelling of voor thuis, u koopt het beste vaatwasmiddel online via DiscountOffice.nl. Naast vaatwasmiddelen voor de afwasmachine bieden wij ook een ruim aanbod afwasmiddelen voor de handafwas.
Met behulp van de handige filterwoorden vindt u zeker het juiste vaatwasmiddel dat u wenst. In een paar eenvoudige stappen is uw bestelling geplaatst. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste vaatwasreinigers zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen en hebben een korte levertijd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw pakketje de volgende werkdag vaak al geleverd.

Alles bij één leverancier bestellen

Bestel naast uw kantoorartikelen ook gemakkelijk en snel uw facilitaire benodigdheden mee, zoals afwasmiddelen, handdoekjes, catering artikelen en meer benodigdheden voor uw bedrijfskantine. Door alles bij één leverancier te bestellen bespaart u veel geld en tijd. U hoeft niet op zoek naar een andere leverancier en prijzen te vergelijken, uw orders zijn eerder franco waardoor u bespaart op de verzendkosten en uw bestellingen worden zeer snel bij u afgeleverd.
Ook hoeft uw administratie maar één factuur te verwerken, ook dit scheelt veel tijd. Tel daar de hoge kortingen, aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakkingen en de staffelprijzen bij op en u heeft in DiscountOffice.nl uw totaalleverancier gevonden!

Ruim assortiment vaatwasser reinigers

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment professionele reinigingsmiddelen voor uw afwasmachine, naast producten voor het wassen van de vaat kunt u ook voordelig glansspoelmiddel, onthardingszout, ontkalker en machinereinigers bestellen.

Het assortiment bestaat onder meer uit:

  • Vaatwastabletten
  • Onthardingszout
  • Vaatwasmiddel
  • Vaatwaspoeder
  • Vaatwasgel

Vaatwastabletten in de aanbieding

Vaatwastabletten worden het meest gebruikt. De ultra oplosbare verpakking van de tabletten lost gemakkelijk op, een uiterst snelle, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossing. Bij DiscountOffice.nl kunt u onder meer de bekende vaatwas tabs van Sun en Dreft online bestellen tegen scherpe prijzen.
Speciaal geschikt voor gebruik in professionele omgevingen zijn de Suma producten een goede keuze, verkrijgbaar in grote voordeelverpakkingen van 10 of 20 liter.
Daarnaast bent u bij DiscountOffice.nl bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit. Door onze staffelprijzen geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.