Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen

Andere benamingen: Bezoekersstoelen

Vergaderstoelen bestellen

Bent u op zoek naar hoogwaardige vergaderstoelen die geschikt zijn om comfortabel en prettig te kunnen zitten tijdens een vergadering? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment vergaderstoelen, bezoekersstoelen en receptiestoelen tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren.
Bij een vergaderstoel is een actieve en goede zithouding belangrijk. In dit assortiment vindt u verschillende modellen vergaderstoelen voor uw vergaderruimte of conferentiezaal.
Heeft u uw favoriete vergaderstoel gevonden? U betaalt vervolgens veilig en vertrouwd via de online betaalomgeving van uw eigen bank. De vergaderstoelen worden snel op uw bedrijf afgeleverd.

Comfortabel vergaderen met goede vergaderstoelen

Een belangrijke vergadering of overleg vraagt veel concentratie. Zeker als u uren achter elkaar zit te vergaderen is het zitcomfort van een vergaderstoel essentieel. De vergaderstoelen die u gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl bestelt zijn geschikt om een actieve zithouding aan te nemen.
Een vergaderstoel wordt ook wel een bezoekersstoel genoemd. Het is een multifunctionele stoel die geschikt is voor diverse toepassingen. Bijvoorbeeld in een receptieruimte, wachtruimte of op beurzen en conferenties. Zeker als uw klanten of bezoekers even op de afspraak moeten wachten is het prettig als ze plaats kunnen nemen op een comfortabele vergaderstoel.

Stijlvolle vergaderstoelen van verschillende materialen

DiscountOffice.nl biedt topkwaliteit vergaderstoelen en bezoekersstoelen die geschikt zijn voor intensief gebruik. De vergaderstoelen zijn gemaakt van robuuste materialen, zoals leder, kunstleer, stof of velours. U kunt kiezen uit verschillende kleuren zwart, antraciet, grijs, cognac en meer.
En uit diverse modellen, met of zonder armleuning, met 4 poten of een sledeframe.
Luxe en comfortabele vergaderstoelen zorgen ook voor een professionele uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke inrichting de perfect passende vergaderstoelen.

Ruim assortiment vergaderstoelen

Hoe kiest u de beste vergaderstoel uit het ruime assortiment van DiscountOffice.nl die u nodig heeft? Onderstaande factoren zijn belangrijk om de juiste vergaderstoel te bestellen.

Hoe lang worden de vergaderstoelen gebruikt? Voor langdurige vergaderingen kunt u kiezen voor een comfortabel sledeframe. Een sledeframe kan vrij naar achteren zwaaien, hetgeen zorgt voor een comfortabele en gemakkelijke zithouding.
Sledestoelen worden vooral gebruikt in kleinere vergaderruimtes, wachtkamers of als bezoekersstoel in het directiekantoor. Naast vergaderstoelen met sledeframe kunt u ook voordelige vergaderstoelen met 4 poten via DiscountOffice.nl bestellen.

Voor welke bijeenkomsten worden de vergaderstoelen gebruikt en hoeveel ruimte is er in de vergaderruimte? Heeft u vergaderstoelen of bezoekersstoelen nodig voor een evenement of congres? Een vergaderstoel zonder armleuningen neemt minder plaats in en is vaak ook stapelbaar.

Staffelkorting bij meerdere stuks

Heeft u meerdere vergaderstoelen nodig? DiscountOffice.nl hanteert staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerdere aantallen nog voordeliger uit bent. Ook is het mogelijk om een prijsopgave aanvragen.