Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Visitekaarten

Visitekaarten

Andere benamingen: Visitekaartjes

Visitekaarten kopen

Bent u op zoek naar visitekaarten welke u zelf nog kunt bedrukken? Bij DiscountOffice.nl koopt u eenvoudig en snel uw blanco visitekaarten online. De blanco visitekaarten zijn gemakkelijk zelf te bedrukken met behulp van een laser- of inkjetprinter. De visitekaarten zijn in verschillende papierdiktes en afwerkingen te verkrijgen. De visitekaarten zitten op een A4-formaat vel waardoor deze in elke printer te gebruiken is. Na het bedrukken van uw eigen ontwerp zijn de visitekaarten gemakkelijk los te maken.

Visitekaarten zelf ontwerpen

Het is toch geweldig om uw eigen visitekaartjes te ontwerpen? Met de blanco visitekaarten van Apli, Avery, Decadry of Sigel kunt u gemakkelijk uw eigen ontwerp op de visitekaarten afdrukken. DiscountOffice.nl biedt de visitekaarten aan in verschillende papierdiktes van 180gr/m² tot 270gr/m² en in verschillende afwerkingen. Zo kunt u kiezen voor rechte of afgeronde hoeken, gladde zijden of microperforatie en mat of glanzend papier. Daarnaast zijn er ook visitekaarten met een dessin zoals marmerlook en kleurverloop.
Het ontwerpen van de visitekaartjes wordt u makkelijk gemaakt door de gratis te downloaden ontwerpsoftware en templates. De templates zorgen er voor dat de tekst en eventuele afbeeldingen precies op de juiste plek worden afgedrukt. De meeste gebruikelijke maat voor visitekaartjes is 85x54mm of 85x55mm. Deze maat visitekaartjes past dan ook in de meeste visitekaarthouders, mappen en etuis. Ook de houders, mappen, etuis en visitekaarttassen vindt u op DiscountOffice.nl.

Snelle levering van blanco visitekaarten

Bij DiscountOffice.nl werken wij met grote voorraden. De meeste visitekaarten zijn uit voorraad leverbaar en daardoor vaak al de volgende werkdag in huis. Naast de visitekaarten zijn er op DiscountOffice.nl nog vele anderen kantoorbenodigdheden te vinden. Vul uw bestelling aan met bijvoorbeeld, schrijfwaren, presentatiemiddelen of printer benodigdheden. Bij veel artikelen gelden kortingen bij afname van meerdere stuks. Het loont dus om meerdere artikelen en grotere aantallen tegelijk te bestellen. Boven de franco grens betaalt u dan geen order- en verzendkosten. Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen, waardoor de factuur later kan worden afgehandeld. Slimme inkopers bestellen bij DiscountOffice.nl.