Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Visitekaartmappen

Visitekaartmappen

Andere benamingen: Visitekaarthouder, Visitekaartalbum, Visitekaartje houder

Visitekaartmappen bestellen

Wilt u een visitekaartmap bestellen om al uw visitekaartjes overzichtelijk op te ruimen? Bij DiscountOffice.nl vindt u verschillende uitvoeringen visitekaartmappen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Zoals visitekaart albums, visitekaartringbanden en visitekaart etuis.
De handige selectiemogelijkheden helpen u met het vinden van de juiste visitekaartmap, daarna kunt u het orderproces eenvoudig afronden. U betaalt vervolgens veilig en vertrouwd binnen de betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste visitekaartmappen zijn uit voorraad leverbaar en tegen een scherpe prijs. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw pakketje vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Een overzichtelijke oplossing voor uw visitekaartjes

Meestal krijgt u bij bezoek van een congres, netwerkborrel of ander evenement visitekaartjes van contactpersonen die in de toekomst mogelijk nuttig kunnen zijn. Uiteraard wilt u deze visitekaartje netjes bewaren, maar vaak verdwijnen ze in een la en kunt u ze later niet meer terugvinden.
Een visitekaartmap is de ideale oplossing om al uw visitekaarten overzichtelijk te archiveren. Bij DiscountOffice.nl vindt u diverse mogelijkheden, naast visitekaarthouders, visitekaartmolens en kaartenbakken voor visitekaartjes kunt u ook kiezen voor een visitekaartmap.
Er is een ruime keuze visitekaartmappen, visitekaart albums en visitekaart ringbanden die u ook gemakkelijk uit kunt breiden met extra visitekaarttassen mocht u meer visitekaartjes op willen bergen.

Ruim assortiment visitekaartmappen

Bij DiscountOffice.nl kunt u terecht voor diverse oplossingen voor het archiveren van uw visitekaartjes.
Visitekaartmap kopen? Visitekaartmappen zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen, gemaakt van mooie stevige materialen zoals leer of kunstleer in diverse kleuren. U kunt bij DiscountOffice.nl visitekaartmappen bestellen met een capaciteit tot wel 400 kaarten.
Heeft u veel visitekaartjes op te ruimen? Met een visitekaarten ringband kunt u gemakkelijk de capaciteit uitbreiden door extra visitekaart tassen te bestellen. Ook de navullingen en alfabet tabbladen bestelt u gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl.
Visitekaarttassen en -hoezen nodig? DiscountOffice.nl heeft een ruim aanbod al dan niet zelfklevende, visitekaarttassen en -hoezen. Naast het opbergen zijn visitekaarttassen en visitekaarthoezen ook zeer geschikt voor het persoonlijk maken van uw offertemappen, catalogi en presentatiemappen.
Bent u op zoek naar een compacte visitekaarthouder die u handig mee kunt nemen onderweg? Bestel dan een visitekaart etui, visitekaarthouder of kaartentasje voor uw visitekaartjes. Ook kunt u een creditcard etui hiervoor gebruiken.

Hoogwaardige visitekaartmappen in de aanbieding

DiscountOffice.nl levert topkwaliteit visitekaartmappen van onder meer Rillstab, Sigel, Exacompta en Durable met hoge kortingen.
Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief? De huismerk artikelen van DiscountOffice hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.