Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vloermarkering

Vloermarkering

Andere benamingen: Markeerapparaten, Markeerverf, Markeertape

Vloermarkering bestellen

Op zoek naar een hoogwaardige vloermarkering voor een veilige werkomgeving? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor betaalbare oplossingen voor een veilige werkplek.
Het uitgebreide assortiment vloermarkeringen bestaat uit markeerverf, markeerspray, vloermarkeerapparaten, markeertape en meer die aangebracht kan worden in het magazijn, in de expeditieruimte of op het bedrijfsterrein.
Alle vloermarkeringen zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen via de website. Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u snel de beste vloermarkering voor elke situatie. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u bij DiscountOffice.nl ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
Het merendeel van de vloermarkering is uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Hierdoor geldt meestal dat wanneer u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl plaatst, uw pakketje de volgende werkdag al geleverd wordt.

Voor een veilige werkomgeving

Het aanbrengen van een vloermarkering zorgt voor duidelijkheid en veiligheid op de werkvloer of het bedrijfsterrein. Door de vloer of straat te markeren met bijvoorbeeld markeerverf of markeertape kunt u looproutes in drukke ruimtes aangeven, aanrijdroutes adviseren, onveilige situaties belijnen, opslagvakken creëren en meer.
Er zijn verschillende manieren om te vloer of het terrein te markeren. Zo kunt u onder meer kiezen voor markeerverf, markeerspray of markeertape. Vloermarkeringstape is een efficiënte oplossing voor een duidelijke vloerbelijning. Door de enorme keuze in materialen, kleuren, afmetingen en vormen is vloermarkeringstape geschikt voor veel verschillende toepassingen.
Uiteraard is het ook mogelijk om een vloerbelijning aan te brengen met verf. Maar het voordeel van vloermarkeringstape is dat u het niet hoeft te drogen, u kunt het direct aanbrengen op de vloer en het is in tegenstelling tot verf ook weer gemakkelijk te verwijderen.

Tips voor het aanbrengen van vloermarkering

Voordat u vloermarkering online bestelt via DiscountOffice.nl is het belangrijk om rekening houden met het oppervlak en de belasting van de ondergrond. Spuitbusverf hecht perfect op alle oppervlakken, van een gladde magazijnvloer tot een geasfalteerde parkeerplaats.
Met tape is dit lastiger. Voor een vochtige ruimte kiest u voor een waterbestendige tape en voor een ruwe oppervlak is een sterk hechtende tape aan te bevelen, ook wanneer er veel heftruck verkeer over de tape heen rijdt.
Verder is het belangrijk om eenvoudige duidelijke kleuren te gebruiken. Hoewel er geen strikte regels voor gelden zijn onderstaande kleuren wel gebruikelijk:

  • Zwart/geel betekent een waarschuwing, voor looppaden e.d.
  • Rood/wit betekent een verbod, vaak voor gevaarlijke situatie.
  • Groen/wit geeft meestal een redding of evacuatie aan.

Ruim assortiment vloermarkering

DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment vloermarkering in verschillende uitvoeringen. Topkwaliteit vloermarkering dat geschikt is voor een optimale belijning van elke ondergrond zowel binnen als buiten.

Binnen het assortiment vloermarkering kunt u onder meer kiezen uit:

Markeertape

Markeertape wordt gebruikt om zones af te bakenen, looproutes of palletvakken aan te brengen.

Markeerapparaat

U kunt de vloermarkeertape met de hand aanbrengen, maar voor langere stukken kunt u ook bij DIscountOffice.nl een markeerapparaat bestellen tegen een scherpe prijs.

Markeerverf

Met markeerverf kunt u grotere vlakken, lijnen of symbolen aanbrengen. DiscountOffice.nl biedt markeerverf in blikken en markeerspray in spuitbussen, u kunt kiezen uit verschillende kleuren. Met een vloermarkeerapparaat of lijnspuitwagen is de verf gemakkelijk aan te brengen.

Markeersjablonen

Om symbolen aan te brengen op de vloer biedt DiscountOffice.nl diverse mogelijkheden. De symbolen kunnen worden aangebracht met spuitverf of met een vloermarkeerapparaat.