Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vloerstickers

Vloerstickers

Andere benamingen: Vloertape, Vloermarkeringstapes

Vloerstickers bestellen

Wilt u vloerstickers voor binnen bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment hoogwaardige vloerstickers voor veel verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld voor een duidelijke markering van de vloer, het aangeven van looproutes of het communiceren van de corona maatregelen.
U bestelt de vloerstickers die u nodig heeft gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u snel de juiste vloerstickers, u kunt onder meer selecteren op vorm, afmeting en de boodschap die u wilt communiceren.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u bij DiscountOffice.nl ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
Het grootste deel van de vloerstickers is uit voorraad leverbaar en wordt snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan worden de vloerstickers meestal de volgende werkdag al geleverd.

Vloerstickers voor binnen

Vloerstickers zijn een efficiënte oplossing om duidelijk aan te geven welke veiligheidsvoorschriften en regels ergens gelden. Met een vloersticker kan een looprichting of looproute worden aangegeven en kunt u vragen om afstand te houden. Deze houd afstand vloerstickers zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen en ideaal voor in winkels om de juiste afstand tussen bezoekers te bewaken.
Door de enorme keuze in materialen, kleuren, afmetingen en vormen zijn vloerstickers geschikt voor veel verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld voor het markeren van looppaden, een goede organisatie in werkplaats, voor logistieke stromen in het magazijn, om gevarenzones te belijnen of om gladde vloeroppervlakken ruw te maken.
De vloertapes die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn geschikt voor gebruik op diverse ondergronden. Wel is het aan te bevelen om de ondergrond eerste vrij van stof en viezigheid te maken.
De vloerstickers zijn vervaardigd van sterke materialen, hebben een uitstekende kleefkracht en slijtvast, waardoor ze geschikt zijn om te gebruiken in drukke omgevingen zoals in het magazijn, de werkplaats, op scholen, kantoren en scholen. De vloerstickers zijn uitstekend bestand tegen heftruck- en palletverkeer.
De vloerstickers zijn voorzien van een anti-slip zodat ze een uitstekende slipweerstand bieden. De vloerstickers zijn niet glad om uitglijden te voorkomen.

Ruim assortiment vloerstickers

DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment vloerstickers tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit verschillende vormen en boodschappen. Wilt u een vloersticker pijl, vloersticker rond, vloersticker afstand houden of vloersticker met voetstap bestellen? U vindt zeker bij DiscountOffice.nl de beste vloerstickers voor elke situatie.
Naast vloerstickers met tekst vindt u bij DiscountOffice.nl ook een ruime keuze pictogram stickers voor de vloer en plaksymbolen in de vorm van een pijl, cirkel, plus, T-vorm, L-vorm en meer. Dankzij het gebruik van universele pictogrammen is direct duidelijk welke instructies gevolgd moeten worden of wat de geldende regels zijn.

Vloerstickers in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit vloerstickers van ijzersterke materialen zoals PVC, vinyl of antislip tegen scherpe prijzen.
Heeft u grotere aantallen vloerstickers nodig? Door onze staffelprijzen geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs en ontvangt u nog meer korting.