Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Voedingskabels

Voedingskabels

Andere benamingen: Stroomkabel, Netsnoer

Voedingskabel bestellen

Heeft u een voedingskabel nodig? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het goede adres voor voedingskabels in verschillende uitvoeringen die u tegen een scherpe prijs online kunt bestellen.
Een voedingskabel wordt ook wel een stroomkabel of netsnoer genoemd en zorgt ervoor dat het apparaat kan worden voorzien van netspanning.
Bijna bij elke apparaat dat u koopt wordt een netsnoer meegeleverd, mocht u deze willen vervangen dan vindt u bij DiscountOffice.nl zeker een vervangende voedingskabel binnen het ruime assortiment. Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden verfijnt u snel uw zoekopdracht en vindt u de beste voedingskabel. In een paar klikken is uw bestelling geplaatst. Tot slot betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
Het grootste deel van de voedingskabels is uit voorraad leverbaar en wordt snel geleverd. Meestal geldt bij DiscountOffice.nl vandaag besteld is de volgende werkdag al bezorgd.

Verschillende soorten voedingskabels

Voor elk apparaat wordt weer een ander netsnoer gebruikt. Vanwege de enorme verscheidenheid aan voedingskabels is het aan te raden om eerst goed te kijken welke aansluiting het apparaat heeft om wel de juiste voedingskabel te kiezen.
Voor een computer, monitor of printer wordt vaak een C13 kabel gebruikt. Naast C13 voedingskabels kunt u bij DiscountOffice.nl ook onder meer C5 en C14 kabels bestellen. Ook worden steeds meer apparaten via een USB kabel van netspanning voorzien, ook vindt u bij DiscountOffice.nl alle USB-kabels tegen een scherpe prijs.

Voedingskabels met korting bestellen

Bestel al uw voedingskabels via DiscountOffice.nl en ervaar het gemak van online bestellen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment, de artikelen worden razendsnel geleverd en u profiteert van scherpe prijzen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een grotere afname nog meer korting ontvangt.
Door alle bedrijfsbenodigdheden bij één leverancier te bestellen bespaart u niet alleen veel tijd en maar ook geld. U bent eerder franco en uw administratie hoeft slechts één factuur te behandelen.