Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Voedseletiketten

Voedseletiketten

Andere benamingen: Horeca Etiketten, HACCP Labels, HACCP Etiketten

Voedseletiketten bestellen

Bent u op zoek naar goede kwaliteit voedseletiketten? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod voedselhoudbaarheidsetiketten, dagstickers, allergenen verzameletiketten en allergenen stickers die u tegen een scherpe prijs gemakkelijk en voordelig kunt bestellen.
In Nederland zijn horecaondernemers zijn wettelijk verplicht om voedseletiketten te gebruiken om de houdbaarheid van het voedsel aan te geven om te voorkomen dat de voedselveiligheid in het geding komt.
De voedseletiketten in dit assortiment zijn geschikt om te gebruiken in horeca gelegenheden, bedrijfsrestaurants, keukens van zorginstellingen, ziekenhuizen, cateringbedrijven, bakkerijen en meer.
De meeste voedseletiketten zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd, meestal geldt vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd.

HACCP etiketten voor voedselveiligheid

In elke keuken in de Nederlandse Horeca en zorgkeukens is het wettelijk verplicht om HACCP stickers, ook wel voedseletiketten, voedselhoudbaarheidsetiketten, horeca etiketten of dagstickers genoemd, en allergenenstickers te gebruiken. Met deze voedselstickers is het mogelijk om in één oogopslag te kunnen zien wanneer geopende verpakkingen in de koeling of de diepvries niet meer gebruikt mogen worden. Dit omdat het voedsel namelijk niet lang geopend bewaard mag worden in verband met de beperkte houdbaarheid van etenswaren.
HACCP etiketten zijn voedselveiligheid stickers om de kwaliteit van het product te waarborgen. De HACCP regels gelden voor bedrijven die actief zijn in de levensmiddelenindustrie. Eindgebruikers zoals, restaurants, hotels, ziekenhuizen of zorginstellingen maken voornamelijk gebruik van deze type labels.

Ruim assortiment voedseletiketten

Bij DiscountOffice.nl vindt u diverse uitvoeringen voedseletiketten, die voorzien zijn van twee verschillende lijmsoorten. Zo zijn er Aqualabel voedseletiketten, met water oplosbare belijming, die loslaten onder invloed van water en Flushlabel voedseletiketten, die geheel oplosbaar zijn in koud water binnen 60 seconden. Beide uitvoeringen zijn magnetron-proof.

Hieronder volgt een overzicht van de voedseletiketten in ons assortiment:

Dagstickers

HACCP etiketten zijn essentieel in de levensmiddelenindustrie ter voorkoming van besmettingen, gebruikers kunnen onmiddellijk zien aan welke voorwaarden ze rekening moeten houden. Deze etiketten zijn bijvoorbeeld voorzien van de tekst: “Do weg op za”, dit betekent dat u de inhoud van het pakketje donderdag geopend wordt het zaterdag niet meer bruikbaar is. Dit type etiket is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat ook een kleurcoderingsysteem kan worden toegepast.
DiscountOffice.nl biedt ook handige dispensers om te beginnen met het coderen van uw etenswaar. Deze dispenser bieden ruimte 7 rollen dagstickers (elke dag van de week 1 rol), voorzien van een kleurrijke bedrukking.

Houdbaarheidsetiketten

Op het houdbaarheidsetiket kan naast de naam van het product en de medewerker ook de datum, in/uit koeler-vriezer, houdbaar tot worden vermeld. Bij DiscountOffice.nl te bestellen in diverse uitvoeringen zoals magazijnlabel voor de koeling of voor de diepvries.

Allergenen verzameletiketten

Op het allergenen verzameletiket staan alle 14 ingrediënten als symbolen vermeld. Er kan door de bereider aangevinkt worden welk(e) ingrediënt(en) verwerkt is/zijn in het product.

Voedseletiketten met korting kopen

Topkwaliteit voedseletiketten bestelt u met korting via DiscountOffice.nl. Speciaal voor grootverbruikers hanteren wij staffelprijzen, waarmee u nog voordeliger uit bent. Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs.