Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bindomslagen

Bindomslagen

Verwante categorie: Plastic Bindruggen

Andere benamingen: Voorbladen, Schutbladen, Dekbladen, Transparante covers

Bindomslagen bestellen

Wilt u bindomslagen bestellen om uw documenten in te binden? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige voorbladen, schutbladen, dekbladen in verschillende kleuren, afmetingen en materialen. Uit het ruime assortiment kiest u dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden precies de bindomslagen die u zoekt. U bestelt gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.
Heeft u snel voorbladen nodig? De inbindomslagen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u kunt meestal de volgende werkdag al verder met het inbinden van uw rapporten.

Dekbladen voor een professionele uitstraling

Met een inbindmachine kunt u op een professionele manier brochures, verslagen, documentatie, offertes, handleidingen en meer inbinden. Voorbladen, schutbladen of dekbladen geven uw documenten een luxe uitstraling en hebben een beschermende werking tegen vuil en beschadigingen.
Naast een uitgebreid assortiment inbindmachines vindt u bij DiscountOffice.nl ook veel verschillende bindruggen en bindomslagen voor uw inbindklus. Voor elke toepassing biedt DiscountOffice.nl de ideale inbindaccessoires voor het presenteren van informatie voor zowel op kantoor, op school of thuis.
U kunt kiezen uit verschillende inbindsystemen: met een plastic bindrug, een metalen draadrug (wire) of met een thermische bindrug (lijm). Welk inbindsysteem voor u het beste geschikt is hangt onder meer af van welke informatie u wilt inbinden, de mate van gebruik en de keuze van de binding. DiscountOffice.nl helpt u graag bij het kiezen van het juiste inbindsysteem.

Ruime keuze inbindomslagen

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze inbindomslagen die geschikt zijn om te gebruiken in combinatie met zowel plastic als metalen bindruggen. U heeft een ruime keuze uit opvallende en stijlvolle voorbladen om uw rapporten mooi af te werken en te beschermen.
Wilt u de titelpagina zichtbaar houden? Bestel dan voordelige transparante voorbladen van PVC of PP via DiscountOffice.nl. U kunt kiezen uit A4 transparante voorbladen, A5 en A3 in verschillende diktes. Naast de meest gebruikte A4 transparante voorbladen 200 micron en 300 micron vindt u bij DiscountOffice.nl transparante covers in diktes variƫrend van 120 micron tot 800 micron.
Dekbladen en schutbladen van sterk karton of gekleurd PVC of polypropyleen zijn perfect om te gebruiken als voor- of achterblad. DiscountOffice.nl levert gekleurde voorbladen in veel verschillende kleuren en materialen. Naast de gewone gekleurde schutbladen zijn er ook dekbladen te verkrijgen in een High Gloss of Lederlook variant voor een extra luxe uitstraling. Zeker voor vertrouwelijke informatie zijn gekleurde dekbladen of schutbladen uitstekend te gebruiken als voorblad.

Voorbladen in de aanbieding

DiscountOffice.nl levert hoogwaardige inbindomslagen van onder meer de bekende merken Fellowes, GBC en Leitz met korting. Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief? Bindomslagen van ons huismerk DiscountOffice hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding en zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.
Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.nl staffelkortingen, waardoor u nog voordeliger uit bent wanneer u meerdere stuks bestelt.