Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Wapenkluizen

Wapenkluizen

Andere benamingen: Geweerkluizen, Pistoolkluizen, Wapenkasten

Wapenkluis kopen

DiscountOffice.nl heeft een ruime collectie wapenkluizen en wapenkasten. De geweerkluizen, pistoolkluizen met een munitiekluis -vak ingebouwd en pistoolkluisunits zijn voordelig te bestellen en snel geleverd. De pistoolkluizen en pistoolkluisunits zijn ook ideaal om politie dienstwapens veilig in op te bergen. Dit assortiment bevat onder andere de top merken De Raat, Juwel en Salvus.

Gecertificeerde wapenkluis

Gecertificeerde wapenkluizen moeten voldoen aan de Wet wapens en munitie, deze eisen worden door de politie gehandhaafd. Een wapenkluis s1 met de Europese normering EN 14450 is onder andere te vinden in het brede assortiment wapenkasten. Op de productpagina van elke wapenkast staat aangegeven welk certificaat de kluis heeft of voor welk wapen geschikt is.
Belangrijke aandachtspunten bij het kopen van een wapenkluis:

Eisen politie

Het is belangrijk dat de wapenkast gecertificeerd is en voldoet aan de eisen van de politie. Een voorbeeld is een wapenkluis S1 of S2 met een EN14450 certificering. Let goed op dat de wapenkast conform de wettelijke richtlijnen is.

Verankering

Onder een bepaald gewicht dient de wapenkluis verankerd te zijn. Let goed op dat de pistool- of geweerkluis verankeringsgaten heeft. Dit kunnen vloer en/ of muurverankeringen zijn. De soorten verankeringen zijn te vinden in de productomschrijving van de kluis. Bij een controle wordt erop gelet dat de pistoolkluis goed vastzit.

Munitiekluis

De meeste wapenkluizen hebben een ingebouwde munitiekluis. Het is een munitievak dat is ingebouwd en afzonderlijk afsluitbaar is. Het binnenvak is voorzien van een slot. Er worden 2 sleutels bij het cilinderslot geleverd.

Geweerkluis

De geweerkluizen voor jachtgeweren zijn in verschillende soorten te bestellen. U kunt kiezen voor een wapenkast waar 3, 5, 7 of 10 geweren in kunnen worden opgeborgen.
De Raat Protector Gunsafe 5 Wapenkluis voldoet aan de eisen voor een jachtvergunning en zijn voorzien van een munitievak. De wapenkast is geschikt voor 5 geweren met een maximale lengte van 125 cm.

Pistoolkluis

De pistoolkluizen van DiscountOffice.nl zijn voordelig geprijsd. Wanneer u een vergunning heeft voor het bezitten van wapens en/ of munitie, dient u zorg te dragen voor een deugdelijk afgesloten bergplaats. Deze mag niet makkelijk toegankelijk zijn voor onbevoegden.
De Salvus Salerno Wapenkluis van het merk Nauta Security is een populaire pistoolkluis.

Wapenkluis merken

In het brede assortiment van pistoolkluizen en geweerkasten kunt u de topmerken De Raat, Juwel en Salvus vinden. De kluizen van deze merken staan bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit.

De Raat

De Raat is de grootste leverancier van brand- en inbraakwerende producten in Europa. De wapenkluizen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De Raat levert met een eigen bezorgdienst en kan hierdoor als optie extra services aanbieden om bijvoorbeeld de kluis te installeren. Neem hiervoor contact op met de klantenservice voor meer informatie.

Juwel

Sinds 1922 is het Italiaanse producent JUWEL S.r.l. toonaangevend op het gebied van privé en hotelkluizen. De kluizen van Juwel hebben meestal de Europese normering EN1143.1 en EN 14450.

Salvus

Salvus wapenkluizen worden door Nauta Security geleverd. Een Salvus kluis staat bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Voor het fabriceren van de kluizen gebruikt Salvus de meest geavanceerde technieken. De wapenkluizen die inbraakwerend en brandwerend zijn hebben een certificatie gekregen van het ECB-S (European Certification Boards - Security) in Duitsland.

Wapenkluis aanbieding

De wapenkluizen van DiscountOffice.nl zijn scherp geprijsd. Wapenkasten zijn in veel soorten en maten te bestellen. Er is een ruim aanbod wapenkasten voor overheidsinstellingen zoals de politie, bezitters van een jachtvergunning en leden van een schietvereniging die over de juiste papieren beschikken. Bij het bestellen van meerdere stuks zijn er hoge kortingen te krijgen. Voor wapenkluizen kunt u hiervoor een prijsopgave opvragen. Daarnaast zijn er staffelprijzen voor de aankoop van meerdere stuks. Deze hoge kortingen zijn speciaal voor de grootverbruikers, bedrijven, verenigingen, stichtingen, overheidsinstellingen en andere organisaties.