Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Watercoolers

Watercoolers

Andere benamingen: Waterkoelers, Water dispensers, Waterleidingcooler

Watercoolers bestellen

Altijd het juiste water op de juiste temperatuur op uw werkplek of thuis? Een waterdispenser is de oplossing! Met een waterdispenser of watercooler kunt u op elk moment genieten van gekoeld, gefilterd en zelfs heet water. In het assortiment ook speciale voordeelbundels waterflessen voor de grootverbruikers.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de beste waterkoelers voor op kantoor. Het bestelproces is eenvoudig en u betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook achteraf betalen, u kunt tijdens het plaatsen van uw bestelling op rekening kopen aanvragen.
De meeste waterkoelers zijn uit voorraad leverbaar en snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u kunt vaak de volgende werkdag al genieten van een heerlijk glas water.

Een gezonde werkomgeving met een waterkoeler

Het is belangrijk om tijdens de werkdag genoeg te blijven drinken. De hoeveelheid vocht in het menselijk lichaam bepaalt voor een groot deel hoe wij functioneren. De hele dag door koffie en frisdrank drinken is geen gezonde oplossing. Koffie houdt vocht vast en frisdrank bevat vaak teveel calorieën. Water drinken daarentegen is een voordelige en eenvoudige oplossing. Een waterkoeler draagt dus bij aan een gezonde werkomgeving. Uit onderzoek is gebleken dat het drinken van, al dan niet gekoeld, water een positieve bijdrage levert aan de productiviteit en concentratie.
Het voordeel van een waterdispenser dichtbij de werkplek is een goede stimulatie om meer water te drinken. Een waterdispenser binnen handbereik maakt het wel heel gemakkelijk om minimaal 2 liter water per dag te drinken.

De beste waterkoelers op het werk

Bij DiscountOffice.nl bestelt u online voordelig de beste waterkoeler voor elk gebruik. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld een waterflessendispenser met koud water, een waterdispenser met warm en koud water of een waterdispenser met geïntegreerde bekerdispenser. Allemaal gemakkelijk dichtbij de werkplek te plaatsen. Eenvoudig aan te sluiten op een stopcontact en u kunt de waterkoeler direct in gebruik nemen.
DiscountOffice.nl levert watercoolers van onder meer O-water en Ovitao met hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen voor grootverbruikers. Heeft u meerdere waterdispensers nodig dan profiteert u van nog lagere prijzen.

Navulling bronwater voor waterdispenser bestellen

Bestel ook alle waterflessen voor uw waterdispenser voordelig online via DiscountOffice.nl. Natuurlijk gezuiverd mineraalwater van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.
Naast waterflessen kunt u bij DiscountOffice.nl ook terecht voor accessoires voor uw waterdispenser zoals filters, reinigingssets en bekerhouders. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit.