Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Waterstofzuigers

Waterstofzuigers

Verwante categorie: Stofzuigers

Andere benamingen: Water Stofzuigers, Waterzuigers, Nat droog stofzuigers

Waterstofzuiger kopen

Waterstofzuigers zijn er in veel verschillende soorten en modellen. In het brede assortiment staan alle A-merken zoals Nilfisk, Kärcher, Numatic. Daarnaast zijn alle waterzuigers het voordeligste te bestellen op DiscountOffice.nl.

Hoe werkt een waterstofzuiger?

Waterstofzuigers zijn stofzuigers die naast vuil, ook vloeistoffen kunnen opzuigen. Dit kan water zijn maar ook koffie, thee, frisdrank en andere vloeistoffen. Het grootste verschil is dus dat een waterstofzuiger zowel nat als droog kan opzuigen.

Maar de waterstofzuiger kan nog flexibeler ingezet worden. Sommige waterzuigers kunnen gebruikt worden om een dakgoot schoon te krijgen of om een gootsteen te ontstoppen. Om een dakgoot schoon te maken heeft de nat droog stofzuiger wel specifieke functies nodig zoals een blaasfunctie.

Ketelmodel waterstofzuigers hebben een ingebouwd instrument, dat aangeeft wanneer het reservoir geleegd moet worden. Dit werkt in combinatie met een vlotter. Het verschilt per waterstofzuiger hoe wordt aangegeven, wanneer deze vol is.

Hoe maak ik van een waterzuiger een stofzuiger?

Vaak kunnen de meeste waterstofzuigers nat en droog zuigen. Maar de nat droog stofzuiger heeft wel een kleine aanpassing nodig om gebruikt te worden als stofzuiger. Een stofzuiger heeft namelijk een stofzak nodig. Het installatie gemak van deze stofzak verschilt per model. Om vervolgens weer vloeistof op te zuigen, dient deze weer te worden verwijderd.

Assortiment waterstofzuigers

In het brede assortiment van DiscountOffice.nl zijn alle A-merk waterzuigers te vinden.

De grootste A-merken nat droog stofzuigers zijn:

  • Nilfisk
  • Kärcher
  • Numatic


Nilfisk is een Nederlands bedrijf dat al jaren toonaangevend is op het gebied van professionele reinigingsapparatuur. Ook de Nilfisk stof-/ waterzuiger modellen zijn zeer populair bij bedrijven, hotels, scholen, openbare gebouwen en andere organisaties. Een Nilfisk waterstofzuiger is van zeer hoge kwaliteit en beschikt over de nieuwste technologie op het gebied van nat en droog zuigen.

Hieronder een overzicht van de populairste waterstofzuiger modellen:

  • Nilfisk VL500 35L Waterstofzuiger
  • Nilfisk VL200 20L Waterstofzuiger
  • Nilfisk VL200 30L Waterstofzuiger
  • Nilfisk VL500 75L Waterstofzuiger

Waterstofzuiger voordelig bestellen bij DiscountOffice.nl

De voordeligste waterstofzuigers staan in het brede assortiment van DiscountOffice.nl. Er is veel keus uit alle A-merken waterzuigers zoals Nilfisk, Kärcher en Numatic. Daarnaast worden deze nat droog stofzuigers snel geleverd, vandaag besteld is meestal de volgende werkdag geleverd.
Bij DiscountOffice.nl zijn er ook hoge kortingen te krijgen. Deze korting wordt berekend aan de hand van de staffelprijzen. Bij een afname van meerdere stuks van een artikel, worden de kortingen steeds hoger.