Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werkkrukken

Werkkrukken

Andere benamingen: Stapelkrukken, Taboerets, Werkplaatskrukken

Werkkrukken bestellen

Wilt u een werkkruk of tabouret bestellen voor een ergonomische zithouding? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment hoogwaardige werkkrukken tegen scherpe prijzen. U kunt onder meer kiezen uit draaikrukken, werkplaatskrukken, werkkrukken op wielen, zadelkrukken en zit-sta krukken. U bestelt gemakkelijk en voordelig online.
Dankzij de handige selectiemogelijkheden filtert u snel en eenvoudig de beste werkkruk uit de collectie die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.

Ergonomische werkkrukken

Een tabouret (taboeret) is een lage verrijdbare kruk die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. Een kruk op wielen geeft optimale bewegingsvrijheid. Door de instelbare zithoogte is het mogelijk om voor iedereen de perfecte werkhoogte in te stellen waardoor de tabouret probleemloos langdurig gebruikt kan worden.
Een tabouret of werkkruk wordt ook wel een werkplaatskruk genoemd. Maar een werkkruk wordt niet alleen in een werkplaats of magazijn gebruikt. Ook in een laboratorium, op kantoor of bij een loket wordt een werkkruk veel ingezet. Ideaal voor iedereen die een zittend beroep heeft en op zoek is naar een goede ergonomische zithouding.

Ruime keuze werkkrukken

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment werkkrukken in verschillende uitvoeringen. De werkkrukken zijn gemaakt van stevige robuuste materialen zodat ze geschikt zijn voor veelvuldig gebruik.

Een greep uit het assortiment:

Ergonomische werkkruk

Wilt u een ergonomische werkkruk bestellen? Koop via DiscountOffice.nl de scherp geprijsde Interstuhl Upis1 Kruk! Het voordeel van deze ergonomische werkkruk is dat u automatisch een actieve zithouding aanneemt omdat de werkkruk een beetje wiebelt en uw rug en spieren ervoor moeten zorgen dat u in balans blijft. Door de dynamische zit werkt u actiever en geconcentreerder.

Draaikruk

DiscountOffice.nl levert verschillende uitvoeringen draaikrukken. Een in hoogte verstelbare draaikruk met behulp van een gasveer of hendel, een verrijdbare draaikruk met wielen of een draaikruk met glijders? U vindt zeker bij DiscountOffice.nl de juiste draaikruk. Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen en kleuren zittingen. Bijvoorbeeld kunstleer, kunststof of hout.

ESD draaikruk

Heeft u een draaikruk nodig in een industriële omgeving? DiscountOffice.nl levert ESD draaikrukken voor het voortdurend afleiden van statische ladingen in elektrostatisch beveiligde zones.

Werkkruk met wielen

Moet u zich vaak verplaatsen als u zit? Met een werkkruk met wielen of glijders beweegt u zich makkelijk op de werkplek. Naast bovengenoemde werkkrukken vindt u ook kinderkrukken, stapelkrukken en werkplaatskrukken bij DiscountOffice.nl. Alle modellen bestelt u gemakkelijk en voordelig online.

Topkwaliteit werkkrukken

Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoogwaardige werkkrukken van de bekende merken Interstuhl en Topstar met korting. Voor een betaalbaar alternatief kunt u ook kiezen voor werkkrukken van het huismerk DiscountOffice in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u meerdere werkkrukken nodig voor uw bedrijf? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl ontvangt u extra korting bij een bestelling van meerdere stuks.