Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werklampen

Werklampen

Andere benamingen: Looplampen, Hoofdlampen

Werklampen bestellen

Een goede werklamp is onmisbaar bij het werk. Het is belangrijk voor de veiligheid van de werknemer en voor het eindresultaat van de klus. In het assortiment werklampen van DiscountOffice.nl vindt u onder meer looplampen en hoofdlampen.
Werkt u regelmatig op slecht verlichte plekken en heeft u behoefte aan extra verlichting dan biedt DiscountOffice.nl diverse werklampen. De uitgebreide selectiemogelijkheden helpen u om eenvoudig en snel de beste werklampen te bestellen. In een paar stappen is uw bestelling geplaatst via onze website.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan is het ook mogelijk om achteraf te betalen. Tijdens het bestelproces kunt u de mogelijkheid om op rekening te bestellen direct aanvragen.
Nog een goede reden om via DiscountOffice.nl te bestellen zijn onze staffelprijzen. Heeft u meerdere werklampen nodig voor uw bedrijf dan bent u hierdoor nog voordeliger uit en kunt u aanzienlijk besparen op uw inkoop.

Optimale veiligheid met goede werklampen

Werkt u in omgevingen waar geen of nauwelijks verlichting aanwezig is? Een hoofdlamp, looplamp of werklamp is een efficiënte en betaalbare oplossing, zodat u op een veilige manier kunt werken.
Door de optimale helderheid en lange levensduur zijn werklampen uitermate geschikt om te gebruiken bij allerlei inspectie- of onderhoudswerkzaamheden. Werklampen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de meest uitdagende werkomgevingen en zijn daarom een onmisbaar onderdeel van uw professionele gereedschap.
Niet alleen op de werkplek komen de werklampen van DiscountOffice.nl goed van pas. Ook zijn de hoofdlampen handig om te gebruiken tijdens het kamperen, klimmen, fietsen en meer. Eigenlijk in elke situatie waar u extra verlichting kunt gebruiken.

Ruim assortiment werklampen

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment werklampen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U kunt onder meer kiezen uit verschillende typen werklampen:

Looplamp

Het voordeel van een werklamp of een looplamp is dat de lamp fel licht geeft en u de lamp gemakkelijk kunt verplaatsen. Heeft u een werklamp nodig voor werkzaamheden buiten? Bij DiscountOffice.nl kunt u ook diverse waterbestendige werklampen bestellen.

Hoofdlamp

Een hoofdlamp wordt met een hoofdband op het hoofd gedragen of bevestigd op een helm. Hoofdlampen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op korte afstand. Het voordeel van een hoofdlamp is dat u de handen vrij houdt om te werken.

Herlaadbare werklamp

Kiest u voor een accu werklamp dan kunt u de werklamp ook gebruiken in situaties waar geen stopcontact aanwezig is. Een oplaadbare werklamp kan eenvoudig worden opgeladen en zijn mobiel zodat u zonder kabel uw werkzaamheden op locatie veilig kunt uitvoeren.