Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werkstoelen

Werkstoelen

Andere benamingen: Kassastoel, Werkplaatsstoel, Zadelstoel

Werkstoelen bestellen

Een goede werkstoel is van belang om gezond en productief te kunnen werken. DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment werkstoelen voor een comfortabele en productieve werkplek. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld een stoel voor gebruik achter de kassa, voor het werken in een laboratorium of werkstoel voor een productieafdeling. Een lage werkstoel, een hoge werkstoel of een in hoogte verstelbare werkstoel. Voor elke situatie bestelt u gemakkelijk en voordelig online de juiste werkstoel via DiscountOffice.nl.
Door de selectiemogelijkheden kiest u snel de werkstoel die voldoet aan uw wensen. De meeste werkstoelen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd.
Werkstoelen met een levertijd van 5-10 werkdagen of langer worden speciaal voor u gefabriceerd en zijn helaas niet te retourneren.

Ergonomische werkstoel

Goede werkstoelen kunnen worden aangepast aan de werkomgeving en aan de gebruiker. Zorg altijd voor een goede in hoogte verstelbare werkstoel.
DiscountOffice.nl levert voor elke werkomgeving de best passende ergonomische werkstoel. Elke werkomgeving vraagt immers een andere zitoplossing. Vooral voor werkplekken op productieafdelingen gelden specifieke omstandigheden. Zo moet een werkstoel in een fabriek bestand zijn tegen veeleisende omstandigheden zoals vet, vonken en spaanders.
Het juiste materiaal is onder meer afhankelijk van de werkomgeving. Bent u op zoek naar een veilige werkstoel voor in de elektronische industrie? ESD-werkplaatsstoelen bieden een veilige oplossing.
Wilt u een laboratoriumstoel bestellen? DiscountOffice.nl biedt verschillende uitvoeringen laboratoriumstoelen die voldoen aan de hoge hygiëne eisen die gelden in een laboratorium.

Ruim assortiment werkstoelen

U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen werkstoelen, werkplaatsstoelen, laboratoriumstoelen, kassastoelen, baliestoelen, loketstoelen en meer. U bestelt gemakkelijk direct online via DiscountOffice.nl tegen scherpe prijzen. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze werkstoelen in verschillende uitvoeringen en van diverse materialen.
Wilt u een werkstoel met wielen of glijders bestellen? Een werkstoel met een voetenring of een opstaphulp? Kiest u voor een stoffen bekleding of een bekleding van kunstleer of een werkplaatsstoel uitgevoerd in beukenhout? DiscountOffice.nl heeft zeker in dit gevarieerde aanbod de werkstoel die u zoekt.

Topkwaliteit werkstoelen

DiscountOffice.nl levert topkwaliteit werkstoelen van onder meer Bimos, Topstar en Prosedia tegen hoge kortingen. Daarnaast heeft u ook een ruime keuze werkstoelen van het huismerk DiscountOffice in een goede prijs-kwaliteitsverhouding waarmee u nog voordeliger uit bent. Wilt u meerdere stuks bestellen? Dankzij de staffelkortingen kunt u flink besparen bij een bestelling van meerdere werkstoelen.