Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Legamaster Whiteboards

Actief filter

Legamaster presentatiemiddelen

Legamaster; alles voor visueel presenteren en samenwerken

Op zoek naar de juiste presentatiemiddelen voor uw klaslokaal, kantoor of vergaderruimte? Dan bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres! Wij leveren het complete Legamaster assortiment traditionele presentatiemiddelen! Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Naast een snelle levertijd adviseren wij u ook graag over de mogelijkheden en toepassingen van het Legamaster assortiment.

Legamaster meer dan 60 jaar ervaring

Legamaster is de visuele communicatiedivisie van edding AG, de toonaangevende fabrikant van hoge kwaliteit markers en schrijfwaren. Al meer dan 60 jaar is Legamaster actief bezig met het aanpassen van haar collectie aan de meest recente trends en ontwikkelingen in communicatietechnologie. Ergonomie, duurzaamheid, innovatie, kwaliteit en een aantrekkelijk functioneel ontwerp kenmerken onze visie. Legamaster is marktleider en pionier op het gebied van digitale presentaties. Wist u dat er wereldwijd elke 3 seconden een Legamaster product wordt verkocht? De Legamaster producten worden in meer dan vijftig landen verkocht.

Professionele presentatie

Een krachtig presentatie begint met de juiste presentatiemiddelen. Door gesproken tekst te ondersteunen met afbeeldingen en/of video’s komt de boodschap beter over en wordt beter onthouden! Bovendien kunt u met presentatiemiddelen meer informatie sneller en duidelijker communiceren. Ook voor het vastleggen en stimuleren van creatieve ideeën biedt Legamaster volop handige hulpmiddelen. De producten van Legamaster bieden voor elke presentatie de juiste oplossing. Of het nu gaat om het presenteren, informeren, lesgeven, brainstormen of voor een scrumsessie, u vindt het perfecte presentatiemiddel om uw boodschap visueel kracht te zetten gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl.

Whiteboards, flipovers, glassboards, markers, accessoires en meer!

Legamaster visuele communicatie producten bestellen? DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment Legamaster producten tegen scherpe prijzen. Whiteboards, whiteboardwanden, flipovers, glassboards en alle bijbehorende accessoires vindt u voordelig bij DiscountOffice.nl. Plan, presenteer, noteer en werk samen met de stijlvolle visuele communicatie oplossingen van Legamaster.

Kwaliteitsgarantie

Alle Legamaster-producten zijn volgens de hoogste kwaliteitsnormen ontworpen en vervaardigd. Alle producten komen in Europa met een garantie van twee jaar vanaf de datum van aankoop. Verder biedt Legamaster specifieke garanties op oppervlakken, die met symbolen in de productinformatie worden aangeduid.