Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Magneetborden

Magneetborden

Op zoek naar het ideale magneetbord voor uw kantoor?

Heeft u een magneetbord nodig voor op kantoor, een vergaderruimte of werkplek? Dan bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Hier vindt u een ruim aanbod magneetborden. Of u nu op zoek bent naar een rond magneetbord, groot magneetbord of een magneetbord op maat, in dit assortiment vindt u altijd een passende oplossing.

Voor elke ruimte is er wel een geschikt magneetbord te vinden in ons assortiment. Bij DiscountOffice.nl vindt u het magneetbord dat een effectieve samenwerking op uw werkplaats mogelijk maakt. Met behulp van een van onze magneetborden wordt samenwerken weer overzichtelijk en helder voor uw medewerkers.

Magneetborden in verschillende materialen verkrijgbaar

Ook qua materialen is er een ruim aanbod. De magneetborden zijn verkrijgbaar in een stalen, emaille of een glazen uitvoering. Elk materiaal brengt verschillende voordelen met zich mee. Een magneetbord van staal is een economische keuze. Een magneetbord van emaille heeft een extra glazen laag. Het voordeel hiervan is dat een emaille magneetbord geschikt is voor intensief gebruik en dus een langere levensduur heeft. Een magneetbord van glas heeft het voordeel dat deze verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Bij DiscountOffice.nl vindt u dus altijd een magneetbord dat past bij uw werkplaats.

Een magneetbord op maat

Bij DiscountOffice.nl vindt u ook magneetborden op maat. Naast de standaard magneetborden met frame bieden we tegenwoordig ook magneetborden aan zonder frame. Het voordeel van een magneetbord zonder frame is dat deze eenvoudig uit te breiden is. De frameloze magneetborden sluiten naadloos op elkaar aan. Hierdoor is nagenoeg elke wand om te toveren tot een magneetbord. Haal het maximale uit uw wanden met de magneetborden van DiscountOffice.nl.

U kunt uw magneetbord zo groot maken als u zelf wilt. Creëer het gewenste overzicht voor een prettige samenwerking! Daarnaast geeft u uw werkplaats met een magneetbord zonder frame een strakke en moderne uitstraling. Uw magneetbord zal een tijdloze uitstraling hebben en jarenlang mee kunnen ongeacht het interieur van uw werkplek.

De sleutel tot efficiënte samenwerkingen

Een magneetbord is bijna niet meer weg te denken op een werkplek. Of u uw werkruimte nou deelt met een kleine groep of een grote groep mensen, overzicht is uiterst relevant voor een bevorderlijke samenwerking. Samenwerkingen zoals brainstormsessies kunnen nogal chaotisch verlopen. Informatie vliegt over en weer. Een magneetbord helpt deze informatie te verwerken. Relevante informatie blijft hangen door het visueel te maken op een magneetbord.
Een magneetbord leent zich dan ook goed om doelstellingen, deadlines of planningen voor alle medewerkers kenbaar en zichtbaar te maken. Of u nu behoefte heeft aan een klein of groot, rond of vierkant, magneetbord, efficiënt samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Magneten voor uw magneetbord

Bij een magneetbord mogen magneten natuurlijk niet ontbreken. Bij DiscountOffice.nl bieden wij u uiteraard een ruim aanbod van verschillende magneten. De magneten zijn te verkrijgen in een breed scala van kleuren. Uw magneetbord kan veel informatie tegelijk weergeven. Door onderscheid te maken in kleuren maakt u de informatie op uw magneetbord makkelijker te interpreteren.
Ook voor de meer stilistische werkplekken hebben we magneetbord magneten in een strak design. De magneten van DiscountOffice.nl zijn ook verkrijgbaar met een extra sterke werking. Hierdoor zullen de magneten stevig blijven zitten op uw magneetbord. Mocht u niet kunnen kiezen dan hebben we ook complete sets om uw ideale magneetbord compleet te maken.