Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Magazijnwagen wielen

Magazijnwagen wielen

Andere benamingen: Bokwielen, Zwenkwielen

Magazijnwagen wielen

U kunt uw bestelling op uw Fetra magazijnwagen upgraden met andere type wielen. De wielen in dit assortiment bestelt u direct mee met uw hoofdbestelling. Let op deze wielen zijn niet los verkrijgbaar.

Zwenkwielen en bokwielen

De zwenkwielen zijn de wielen die 360 graden kunnen draaien, om met de magazijnwagen gemakkelijk te kunnen sturen. Maar om de balans te behouden tijden het interne transport, zijn er ook 2 bokwielen nodig. Een bokwiel staat vast, waardoor er stabiliteit ontstaat tijdens het in gebruik nemen van de magazijnwagen. Soms komt het ook voor dat de standaard wielen, niet bij de ondergrond passen. Op dat moment is het mogelijk verstandiger om als extra optie van uw magazijnwagen een andere set wielen erbij te bestellen, zodat de Fetra magazijnwagen kan worden ge├╝pgraded. DiscountOffice.nl heeft een zeer breed assortiment met de voordeligste prijzen. Zodat u altijd voordeel heeft wanneer u bij ons een bestelling plaatst.

Assortiment magazijnwielen

De bokwielen en zwenkwielen kunt u bij de Fetra magazijnwagens bestellen, zodat uw magazijnwagen een extra upgrade kan ondergaan. Door het brede aanbod van DiscountOffice.nl krijgt u een product op maat. Er is een gigantisch groot assortiment waarbij elk bedrijf zijn inkopen kan doen, voor de scherpste prijzen.
Daarnaast zijn er ook bok en zwenkwielen met een rem. Deze maakt het mogelijk om de magazijnwagen op de rem te zetten. Het is zeer prettig op het moment dat u de magazijnwagen tijdelijk vast wil zetten, zodat deze niet weg kan rollen. Er zijn wielen met luchtbanden, wielen met polyurethaan, wielen van elastisch streeploos rubber en wielen met TPE rubber, ook wel thermoplastisch rubber genoemd.
Ook kunt u kiezen uit verschillende afmetingen magazijnwielen, bijvoorbeeld met een doorsnee van 125mm, 150mm, 160mm, 200mm. Waardoor u altijd een product kunt bestellen die bij uw magazijn past, voor de voordeligste prijs.

Magazijn wielen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl kunt u hoge kortingen krijgen door middel van staffelprijzen. Deze ontvangt u bij een bestelling van meerdere stuks van een artikel. Daarnaast is DiscountOffice.nl de voordeligste onder de streep.