Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Inbindmachines metaal

Inbindmachines metaal

Verwante categorie: Wire Bindruggen

Andere benamingen: Wirebind machine, Draadrug machine, Metaal inbindmachine

Inbindmachines metaal bestellen

Bent u op zoek naar een goede inbindmachine voor metalen ruggen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit inbindmachines tegen een scherpe prijs.
Met een inbindmachine voor metalen ruggen kunt u uw belangrijke offerte of presentatie voorzien van een luxueuze uitstraling met een metalen bindrug.
Met een standaard (3:1) inbindmachine kunt u tot 130 pagina's inbinden. U kunt op deze machine gebruik maken van metalen inbindringen die gebruik maken van een 34-rings perforatie.
U wilt meer dan 130 pagina's inbinden? Dan kiest u voor een 2:1 wire-inbindmachine met bijbehorende 2:1 bindsupplies.
Met behulp van de handige filterwoorden kiest u gemakkelijk de juiste inbindmachine die past bij uw gebruik. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze inbindmachines voor iedereen die informatie op een professionele wijze wil presenteren op kantoor, op school of thuis.
Heeft u de inbindmachine van uw keuze gevonden dan is uw bestelling in een paar stappen afgerond. De betaling geschiedt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook aanvragen om op rekening te bestellen.

Professioneel inbinden met metalen bindruggen

Met een inbindmachine kunt u op een professionele manier brochures, verslagen, documentatie, offertes en meer inbinden. DiscountOffice.nl levert verschillende inbindsystemen, welke inbindmachine voor u geschikt is hangt onder meer af van de informatie die u wilt inbinden, de mate van gebruik en de keuze van het type bindrug.
Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende inbindsystemen: met een plastic bindrug, een metalen draadrug (wire) of met een thermische bindrug (lijm).
Metalen bindruggen geven een professionele en luxe uitstraling, deze worden vaak gebruikt voor externe communicatie. Een ander voordeel van inbinden met metalen bindruggen is dat de bindruggen niet meer te openen zijn. Het is dus ook een hele veilige bindwijze.
Wel is het een bewerkelijke manier van inbinden waarvoor wel enige ervaring vereist is.

Ruim assortiment inbindmachines

Wilt u een inbindmachine metaal bestellen? DiscountOffice.nl biedt diverse inbindmachines die met een metalen rug (wirebind) inbinden. U vindt in het assortiment onder meer de topmerken Fellowes, GBC, Intimus en Leitz die u met hoge kortingen online kunt kopen. Ook voor de metalen bindruggen bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres.
U vindt bij ons een groot assortiment draadruggen 23-rings of 34-rings in verschillende diktes van Fellowes en GBC, die u voordelig kunt bestellen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een betaalbaar alternatief: Wire bindruggen van het huismerk DiscountOffice hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Gebruikt u veel draadruggen? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u voordeliger uit bij afname van meerdere stuks. Hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor kunt u nog meer besparen op de inkoop van uw inbindaccessoires.