Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Zadelkrukken

Zadelkrukken

Andere benamingen: Verrijdbare Kruk, Werkkruk, Werktabouret

Zadelkruk bestellen

Een zadelkruk is een ideale oplossing om tijdens zittende werkzaamheden een goede ergonomische zithouding aan te nemen en lichamelijk klachten te voorkomen. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment zadelkrukken, kapperskrukken, tabourets en werkkrukken. U kunt kiezen uit verschillende modellen en uitvoeringen zodat u voor zakelijk en privé gebruik altijd de beste zadelkruk kunt bestellen die het beste aansluit bij uw wensen.
Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel en makkelijk online via DiscountOffice.nl de zadelkruk die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd via de online betaalomgeving van uw eigen bank.

Zadelkruk voor een ergonomische houding

Heeft u zittend werk en vaak last van uw rug of nek? DiscountOffice.nl biedt een ruim aanbod zadelkrukken die geschikt zijn om te gebruiken in diverse branches. In de medische sector, bij tandartspraktijken, in kapsalons of nagelstudio’s, bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit zadelkrukken voor elke branche.
Het voordeel van een zadelkruk is dat een zadelkruk u helpt om een natuurlijk en actieve zithouding aan te nemen wat zorgt voor een betere doorbloeding. De ergonomische zadelzitting vermindert de kans op nek- en rugklachten.
Bovendien zorgt een verrijdbare zadelkruk met wielen voor een grotere mobiliteit op de werkplek.
Een zadelkruk is perfect aan te passen aan elke gebruiker. De meeste zadelkrukken zijn in hoogte verstelbaar met een gasveer zodat u eenvoudig de beste zithoogte in kunt stellen voor elke lichaamslengte.

Ruim assortiment zadelkrukken

DiscountOffice.nl levert hoogwaardige zadelkrukken in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die u snel en gemakkelijk online kunt bestellen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren.

Een greep uit de collectie:

Ergonomische zadelkruk

Een ergonomische zadelkruk is perfect af te stellen op uw persoonlijke wensen en biedt elke gebruiker een optimale zithouding.

Tabouret

Wilt u een tabouret bestellen? Een tabouret is een werkkruk met wielen die geschikt is voor gebruik in elke werkomgeving. DiscountOffice.nl levert voordelige tabourets in diverse uitvoeringen, gemaakt van hoogwaardige materialen voor intensief gebruik.

Kapperskruk

Bent u op zoek naar kapperskrukken? Voor dagelijks gebruik in de kapperszaak bestelt u bij DiscountOffice.nl de juiste zadelkruk. De zadelkrukken met wielen zorgen voor een grotere bewegingsvrijheid en mobiliteit.

Zit-sta kruk met kunststof voet

Naast een ruime keuze zadelkrukken met wielen vindt u bij DiscountOffice.nl ook zit-sta krukken met een kunststof voet. Deze hoogwaardige krukken hebben een ronde foam zitting voor extra zitcomfort. De basis garandeert een stabiele neiging voor de juiste zithouding.

Zadelkrukken met korting kopen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit zadelkrukken met korting. Heeft u meerdere zadelkrukken nodig voor uw bedrijf of organisatie? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.