Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Zaklampen

Zaklampen

Andere benamingen: Zaklantaarns

Zaklampen bestellen

Een zaklamp kopen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor professionele zaklampen voor allerlei werkzaamheden.
Een goede zaklamp is onmisbaar wanneer u werkt op slecht verlichte plekken. Een goede verlichting is belangrijk voor de veiligheid van de werknemer en voor het eindresultaat van de klus.
In het assortiment zaklampen DiscountOffice.nl heeft u een ruime keuze in zaklampen, zaklantaarns, inspectielampen en staaflampen, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
De uitgebreide selectiemogelijkheden helpen u om eenvoudig en snel de beste zaklampen te bestellen. In slechts enkele stappen is uw bestelling geplaatst via onze website. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan is het ook mogelijk om achteraf te betalen, dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
Naast de mogelijkheid om op rekening te bestellen zijn ook onze staffelprijzen een goede reden om via DiscountOffice.nl te bestellen. Heeft u meerdere zaklampen nodig voor uw bedrijf dan bent u hierdoor nog voordeliger uit en kunt u aanzienlijk besparen op uw inkoop.

Professionele zaklampen voor industrieel gebruik

Heeft u behoefte aan extra verlichting tijdens uw werkzaamheden dan biedt DiscountOffice.nl diverse zaklampen in verschillende uitvoeringen. Handzame krachtige zaklampen die ervoor zorgen dat u veilig kunt werken.
Deze professionele zaklampen zijn gemaakt van robuuste materialen, geven sterke lichtbundels en zijn in alle omstandigheden betrouwbaar. Geschikt voor monteurs, installateurs, elektriciens in vele sectoren zoals bouw, offshore, of machinekamers.

Ruim assortiment zaklampen

DiscountOffice.nl biedt een ruime assortiment zaklampen tegen een scherpe prijs, zoals de bekende Maglite zaklampen, penlight zaklampen, Energizer zaklampen en Varta zaklampen. De meeste zaklampen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd.

In het assortiment vindt u onder meer:

Led zaklampen

Wilt u een led zaklamp bestellen? De nieuwste technologie met LED zaklampen zorgt voor een duurzame en milieubewuste oplossing. Een led zaklamp zorgt voor een hoge lichtopbrengst en zijn zuinig in gebruik.

Zaklampen oplaadbaar

Het grootste gebruiksgemak geven oplaadbare led zaklampen. U hoeft niet steeds de batterijen te vervangen want deze oplaadbare zaklampen met een accu kunnen opgeladen worden met een USB-kabel, hierdoor zijn ze altijd klaar voor gebruik.

Staaflampen

Staaflampen worden veel gebruikt in de industrie, door brandweer en politie en door beveiligingsbedrijven. De bekendste staaflampen zijn de inspectie lampen van Maglite, deze staaflampen zijn extreem robuust en zijn zeker bestand tegen een stootje. De Maglite is snel focusseerbaar, zo kunt u door de lampkop een kwartslag te draaien direct uw gewenste lichtbundel kiezen.