Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Zeepdispensers

Zeepdispensers

Verwante categorie: Zeepvullingen

Andere benamingen: Handzeepdispensers, Medische Dispensers, Desinfectiemiddel dispensers

Zeepdispensers bestellen

Bent u op zoek naar de ideale zeepdispenser voor uw bedrijf of instelling? DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment zeepdispensers die perfect passen in uw werkomgeving, zowel in een kantoor, in de werkplaats of in de sanitaire ruimte. U bestelt de zeepdispensers gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u altijd snel de zeepdispenser die aansluit bij uw wensen. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving.

Hygiëne op de werkvloer

Bacteriën en virussen worden gemakkelijk verspreid door onze handen. Zeker in deze tijd is het belangrijk om uw handen te wassen met zeep om verspreiding van het corona virus tegen te gaan.
Een zeepdispenser is een handig hulpmiddel om hygiëne op de werkvloer te vergemakkelijken. Met één druk op de knop krijgt u de juiste hoeveelheid zeep om uw handen effectief te kunnen wassen en/of te desinfecteren. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen handzeepdispensers om de hygiëne in de werkomgeving te vergroten.

Ruim assortiment zeepdispensers

Wilt u een zeepdispensers voor aan de muur bestellen of gaat uw voorkeur uit naar een inbouw zeepdispenser? Een zeepdispenser voor naast de wasbak in de sanitaire ruimte of een zeepdispenser aan de wand in de garage? Welke zeepdispenser u ook zoekt u vindt binnen het ruime assortiment zeepdispensers bij DiscountOffice.nl zeker een geschikte uitvoering. U bestelt de meest geschikte zeepdispenser online via DiscountOffice.nl, uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.
Wilt u een Tork zeepdispenser kopen? Naast de topkwaliteit zeepdispensers van Tork, vindt u bij DiscountOffice.nl ook hoogwaardige zeepdispensers van onder meer Katrin, Kimberly-Clark en Satino.
Daarnaast kunt u ook kiezen voor het betaalbare huismerk DiscountOffice, zeepdispensers in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Tips voor het kopen van de juiste zeepdispenser

Elke werkomgeving stelt andere eisen aan hygiëne. Voordat u een zeepdispenser aanschaft is het belangrijk om te bepalen welke zeep u nodig heeft. Wilt u handzeep, handgel of foam gebruiken? Is er behoefte aan antibacteriële zeep of een desinfectie middel? Wilt u een desinfecterend middel dat gebruikt wordt met of zonder water, zoals een desinfectiemiddel op basis van alcohol?
DiscountOffice.nl levert zeepdispensers van verschillende materialen en in diverse kleuren. Zo zijn kunststof zeepdispensers geschikt voor toiletruimtes, terwijl RVS zeepdispensers door de luxere uitstraling meer geschikt zijn voor openbare ruimtes of vochtige ruimtes.
Wilt u een dispenser aan schaffen voor een werkplek waar geen water beschikbaar is? Dan is een dispenser met alcohol gel een handige oplossing.
In omgevingen waar nog strengere hygiëne eisen gelden, zoals in zorginstellingen en ziekenhuizen biedt DiscountOffice.nl ook zeepdispensers met een elleboogbediening of no touch zeepdispensers. Doordat veel bacteriën op de drukknop achter kunnen blijven is een automatische zeepdispenser of een zeepdispenser met beugel een uitstekende keuze. Een zeepdispenser met sensor heeft het voordeel dat de zeepdispenser niet aangeraakt hoeft te worden.

Desinfectie dispenser zuil kopen

De vraag naar desinfectiemiddelen neemt toe dankzij het uitbreken van virussen en de strengere hygiëne maatregelen. Een desinfectie dispenser zuil is uitermate geschikt voor elke situatie waar uw medewerkers, bezoekers of klanten eenvoudig en hygiënisch gebruik kunnen maken van desinfecterende middelen zonder gebruik van water. Koop een desinfectie dispenser voor het desinfecteren van handen en oppervlakken via DiscountOffice.nl voor een hygiënische en schone werkomgeving.

Voordelige zeepvullingen

Navullingen nodig voor uw zeepdispensers? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige zeepvullingen. U kunt kiezen uit verschillende soorten handzeep en desinfectiemiddelen. Voor elke zeepdispenser vindt u bij DiscountOffice.nl gemakkelijk en voordelig de juiste navulling.
Bent u grootverbruiker en bestelt u grote hoeveelheden zeepvullingen? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl kunt u veel besparen op de inkoop van uw hygiëne artikelen.